dyfashion.ro

Alege-ti o combina frigorifica de Black Friday!

COMBINE-FRIGORIFICE-LA REDUCERE-1COMBINE-FRIGORIFICE-LA REDUCERE-2

 Black Friday 2015, Combina frigorifica Samsung RB31FERNDWW, 310 l, Clasa A+, No frost, H 185 cm, Alb.Probabil unul dintre cele mai bune momente din an pentru achizitia unei combine frigorifice este black friday.Pretul unei combine frigorifice de calitate nu este niciodata foarte mic,asadar reducerile de black friday sunt foarte nimerite pentru o astfel de achizitie.Am selectionat o combina frigorifica produsa de Samsung ca fiind o alegere buna in cazul in care doriti sa cumparati in perioada urmatoare un aparat frigorific de calitate.Mai jos cateva specificatii de la producator despre combina frigorifica Samsung RB31FERNDWW, 310 l, Clasa A+, No frost, H:

 Spre deosebire de compresoarele conventionale, care dispun doar de doua comenzi, de pornire si de oprire, compresorul cu inversor digital de la Samsung efectueaza 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate si a sabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se mentine constanta, se reduce uzarea compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este pastrat la un nivel minim. in plus, va veti bucura de linistea interioara adusa de facturile reduse de energie si de garantia de 10 ani.

 Congelatorul din partea de jos a frigiderului Samsung 3050 a fost proiectat in mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului. Functii precum raftul cu glisare usoara si compartimentul cu deschidere completa va ajuta sa depozitati, sa organizati si sa scoateti alimentele, iar toate functiile sunt flexibile si proiectate special pentru a va oferi comoditate pentru multi ani de acum inainte, datorita compresorului cu inversor digital economic din punct de vedere al energiei care este atat de durabil, incat este sustinut de o garantie de zece ani.

Black Friday 2015 :OFERTA COMBINE FRIGORIFICE, CLICK AICI


COMBINE-FRIGORIFICE-LA REDUCERE-3COMBINE-FRIGORIFICE-LA REDUCERE-4
 

Black Friday 2015, Combina frigorifica Arctic ANK366NF+, NoFrost, 321 l, Clasa A+, H 201 cm, Alb.Producatorul autohton Arctic are deja un renume recunoscut printre consumatorii din Romania.Am ales combina frigorifica de mai sus ca fiind o alegere optima mai ales daca o veti achizitiona de black friday 2015.Printre specificatiile care ne-au convins sa recomandam aceasta combina frigorifica sunt clasa energetica a+ , sistemul de racire no frost si garnitura antibacteriana.Iata si cateva specificatii:

Clasa energetica A+:Ofera o economie de energie de pana la 24% fata de aparatele frigorifice din clasa A. Te bucuri de functiile aparatului tau frigorific, cu un consum redus de energie.
Eco Frost Free:Sistemul de racire No Frost impiedica formarea ghetii si mentine un nivel optim de umiditate.Te bucuri de un plus de confort!
Eco Dual Balance:Previne amestecul mirosurilor dintre compartimente si deshidratarea alimentelor, umiditatea fiind mentiunta la un nivel dublu fata de sistemele traditionale No Frost. Pastrezi aroma si gustul fiecarui aliment!
Eco Breeze:Sistemul de tip Multiflow prelungeste timpul de conservare a alimentelor prin distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii si reglarea lor, dupa deschiderea usii. Pastrezi mancarea mereu proaspata!
Eco Fresh:Compartiment cu temperatura in jurul a 0°C, pentru produse perisabile precum carnea cruda sau lactatele. Pastrezi alimentele fragile in siguranta!
Safety Glass:Rafturile sunt fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata. Poti plasa recipiente grele pe orice raft!
Multi Frost Zone:Zona compartimentata a congelatorului ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare.
Energy Saver:Opreste indicatoarele luminoase de pe display pentru a oferi un plus de economie, in timp ce functiile aparatului raman active. Bucura-te de un consum redus, pe termen lung!
Garnitura antibacteriana:Prospetimea si igiena alimentelor din frigider sunt mentinute si datorita garniturii antibacteriene de pe usa aparatului. Aceasta are rolul de a impiedica formarea mucegaiului, asigurand un mediu optim in compartimentul frigorific, protejand astfel alimentele.
Functia Vacanta:Asigura functionarea economica prin ajustarea temperaturii, atunci cand frigiderul nu este utilizat. Poti lasa frigiderul in priza, chiar si la plecarea in vacanta.


Black Friday 2015 :OFERTA COMBINE FRIGORIFICE ,CLICK AICI