dyfashion.ro

Încălţămintea de iarnă ECCO pentru copii

Încălţămintea-de-iarnă-ECCO-pentru-copii
Copiilor le place iarna la nebunie, iar părinţii trebuie să se asigure că joaca şi plimbările celor mici prin aer rece, ploaie şi zăpadă nu le pun în pericol sănătatea. Încălţămintea de iarnă pentru copii trebuie aleasă cu mare grijă, deoarece picioarele celor mici sunt în creştere şi mereu în mişcare.

Copiii merită încălţăminte de cea mai bună calitate, iar noua colecţie ECCO pentru copii vine în plus cu un design modern şi culori care invită la joacă, distracţie şi optimism! Ghetele şi cizmele ECCO pentru copii sunt:

REZISTENTE: uşor de încălţat, flexibile şi confortabile, cizmele ECCO de iarnă oferă picioarelor amortizare de lungă durată şi un nivel de confort maxim, de dimineaţa până seara.
CĂLDUROASE ŞI MOI: pielea ECCO asigură căldură, confort şi un mediu uscat pentru picioarele copiilor, indiferent de vreme.
IMPERMEABILE: membrana GORE-TEX® absoarbe umezeala şi păstrează piciorul curat, chiar dacă afară plouă sau ninge.

Pentru bebeluşi, ghetele ECCO Infant sunt cea mai bună alegere, fiind prevăzute cu o talpă flexibilă şi uşoară din poliuretan, creată special pentru cei mici, în timp ce sistemul de închidere cu şiret asigură suport maxim şi fixare perfectă pe picior.



Ghetele ECCO Caden sunt ideale pentru adolescenţi, designul inovativ şi look-ul unic fiind pe placul tinerilor interesaţi de modă şi stil. Talpa flexibilă se mulează perfect pe forma piciorului, şireturile sunt elastice pentru a permite încălţarea rapidă, iar căptuşeala textilă permite aerisirea pantofului, astfel încât piciorul să nu transpire.

În zilele friguroase de iarnă, ghetele outdoor ECCO Snowride îi vor proteja pe copii de temperaturi scăzute, ploaie şi zăpadă. Impermeabile şi rezistente la uzură, ghetele ECCO Snowride se ajustează perfect pe picior, sprijinindu-l la fiecare pas, graţie sistemului de fixare rapidă cu două benzi.

Descoperă întreaga colecţie de ghete şi cizme ECCO pentru copii toamnă-iarnă 2015/16!

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/ofera-le-copiilor-tai-cea-mai-fericita-iarna/