dyfashion.ro

Incălţămintea sport cu fler şi inovaţie, Ecco Intrinsic

Incălţămintea sport cu fler şi inovaţie, Ecco Intrinsic_1
Evadează din cotidian cu noii sneakerşi ECCO Intrinsic!

Inovativ - Intuitiv - ECCO Intrinsic

Disponibili pe alb, negru sau alb cu negru, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, ECCO Intrinsic reflectă evoluţia pantofului sport şi înglobează ultimele tendinţe în materie de design adaptat aglomeraţiei urbane din ziua de azi. Deşi doar de puţin timp au devenit piese de bază în garderoba de zi cu zi, sneakerşii fac trecerea către un stil de viaţă activ şi sănătos, adăugând o notă urban-casual la orice ţinută, în timp ce asigură confort maxim pentru picioarele tale.

„Athletic aesthetic” este un trend care câştigă tot mai mult teren şi ne permite să ne dezvăluim preferinţa pentru un stil de viaţă sănătos şi prin intermediul hainelor pe care le purtăm. Nu e de mirare, aşadar, că sneakerşii au devenit încălţămintea preferată a femeilor şi bărbaţilor moderni, activi, preocupaţi de stil şi tendinţe.

Pentru a răspunde nevoii de viteză şi energie specifice iubitorilor de modă şi stil urban, ECCO a creat noua colecţie ECCO Intrinsic, pantofi sport cu design de elită şi detalii tehnice speciale. ECCO Intrinsic îmbină armonios confortul şi stabilitatea, graţie tălpii direct injectate cu model în zig-zag.

Confecţionaţi fie din piele moale, fie din combinaţie de piele cu un material special tricotat, modelele ECCO Intrinsic sunt create special pentru persoanele cu preocupări atletice, dar care vor totodată să fie în pas cu moda. Pantofii sport ECCO Intrinsic arată inedit şi îndeplinesc caracteristicile esenţiale ale încălţămintei de calitate:

- Confort total: forma anatomică a pantofului permite ca piciorul să se mişte natural şi confortabil.
- Flexibilitate maximă: talpa curbată şi rotunjită permite ca aceşti sneakerşi să fie extrem de confortabilil, uşori şi flexibili.
- Fixare perfectă: sistemul de închidere cu şireturi ajustabile face ca fiecare model ECCO Intrinsic să se muleze perfect pe forma piciorului.

ECCO Intrinsic reinterpretează încălţămintea sport cu fler şi inovaţie, garantându-ţi un look modern şi confort maxim oriunde te-ai deplasa, fie că te plimbi prin oraş, mergi la sala de sport, cutreieri magazinele sau dansezi cât e noaptea de lungă. ECCO Intrinsic nu lipseşte din niciun scenariu în care tu deţii controlul, chiar dacă trebuie să te deplasezi rapid dintr-o locaţie în alta şi să jonglezi constant cu sarcinile de zi cu zi!

Descoperă colecţia ECCO Intrinsic şi alege sneakerşii care ţi se potrivesc cel mai bine,VEZI AICI!

Sursa:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/inovativ-intuitiv-ecco-intrinsic/