dyfashion.ro

Jacheta din lână- vedeta toamnei

jacheta_din_lana
A trecut ceva vreme de când ne-am luat rămas bun de la vară, cu toate acestea tendința indie e ușor identificabilă în moda străzii și nu numai. Tricotajele, paltoanele și jachetele din lână în stil midi, pălăriile asortate haotic de bine cu întreaga vestimentație, acestea sunt elementele care definesc în acest sezon stilul indie.

Stilul indie

Care este de fapt farmecul acestui stil? Ei bine, indie își propune să îmbine elemente ce par scoase din garderoba bunicii cu elemente trendy, fresh, dând impresia de libertate necondiționată de nicio regulă vestimentară.


Libertate în alegeri

Un simplu exemplu: skinny jeans, tricou gri, o jacheta de lână midi style, o pălărie cu boruri largi, brățări și lanțuri cu detalii funky, ghete sau cizme cu catarame și un rucsac sau o geantă supradimensionată purtată relaxat pe umăr.
Da, ați ghicit! Tocmai v-am dat un exemplu de outfit indie care poate fermeca orice privire! Mergeți mai departe și adoptați stilul layered, optând pentru mai multe straturi, spre exemplu: cămașă, pulover oversized, jacheta de lână. Stilul layered este pe val în acest sezon răcoros!


jacheta_din_lana
 

Efectul indie

Spuneți-mi că nu v-ați dori să adoptați acest stil, măcar pentru un weekend, să vă suiți în mașină și să vă duceți într-un loc pe care v-ați dorit să îl vedeți de mult timp și nu ați apucat? Da, acesta este efectul indie: acel sentiment de nonconforism care dă aripi, care ne face să ne gândim la o vară fără de sfârșit!


jacheta_din_lana
 

Jacheta de lână

Dar să revenim la jacheta de lână! Marile branduri, în momentul lansării noilor colecții de toamnă-iarnă, au adus pe podium jacheta de lână, parcă scoase din garderoba bunicii. Prin croiul larg, buzunarele oversized, cordonul accesorizat, piesa devine un must have pentru orice iubitor al stilului indie și chiar al celui clasic!
În cazul în care nu ați apucat să vă achiziționați o jachetă din lână, acum e momentul! Every pretty girl has a PrettyGirl Trusty Brown!


Sursa:
http://www.starsblog.ro/jacheta-din-lana-vedeta-unei-toamne-indie/