dyfashion.ro

Jocuri de puzzle pentru copii

Jucarii si Jocuri

Joc Numerele (D-Toys)

Cu ajutorul jocurilor din seria Sa invatam, copiii pot sa-si insuseasca cunostintele de baza prin joaca, descoperind combinatiile corecte dintre piesele de puzzle. Ilustratiile dragute si prietenoase capteaza interesul si atentia copiilor.
Jucarii si Jocuri

Puzzle Cubic - Animale Domestice (Bigjigs)

Joc de tip puzzle ce contine 9 piese sub forma de cub. Fiecare cub are imprimata pe fiecare fata o imagine partiala diferita a unui animal domestic. Copiii trebuie sa reconstituie imaginea completa, rotind cuburile din lemn pentru a obtine 6 imagini .
Jucarii si Jocuri

Puzzle cu Masuratoare - Frozen - 150 Piese (Dino Toys)

Jocuri
Asambleaza corect cele 150 de piese pentru a completa puzzle-ul, apoi fixeaza-le bine folosind lipiciul inclus in set. Gaseste locul potrivit pe unul din peretii camerei tale, iar prietenii din Frozen iti vor fi alaturi la fiecare ...centimetru .
Jucarii si Jocuri

Super Puzzle 100 Piese Mos Craciun (D-Toys)

Jocuri
Spiritul Craciunul înseamna sa pretuiesti momentele frumoase si cadourile speciale pe care ti le pregatesc spiridusii poznasi. Oare ce-ti aduce Mos Craciun în tolba plina cu jucarii? De acest puzzle splendid cu 100 de piese.
Jucarii si Jocuri

Puzzle Cars 2, 100 piese (Educa)

Jocuri
Puzzle din lemn cu 100 de piese, cu personajele preferate din desenele animate Cars 2.Imaginea creata cu ajuorul acestui puzzle reprezinta cate o imagine deosebita din serial.Piesele sunt confectionate din lemn.

Jucarii si Jocuri

Puzzle Stratificat Corpul Tau Fetita (Beleduc)

Jocuri
Jocul ajuta la dezvoltarea miscarilor fine si a preciziei, dezvolta capacitatea de asociere si potrivire, coordonarea ochi mana si imaginatia si este un instrument foarte util pentru primele lectii de anatomie, invatarea partilor corpului.

Jucarii si Jocuri

Puzzle Jake and The Neverland Pirates 2x20 (Educa)

Jocuri
2 jocuri de puzzle distractive pentru copii, avand ca tema celebrele personaje din Jake and The Neverland Pirates. Cele 2 imagini create cu ajuorul acestui puzzle reprezinta cate o imagine deosebita din serial. 2 imagini a cate 20 de piese.

Jucarii si Jocuri

Mickey Mouse Club House 2x50 (Educa)

Jocuri
2 jocuri de puzzle distractiv pentru copii, avand ca tema celebrele personaje din desenele animate Mickey Mouse.Cele 2 imagini create cu ajuorul acestui puzzle reprezinta cate o imagine deosebita din serial.2 imagini a cate 50 de piese.

Jucarii si Jocuri

Sa Invatam Ceasul (D-Toys)

Jocuri
Cei mici pot acum sa invete ceasul intr-un mod intuitiv si distractiv. Cu ajutorul jocurilor din seria „Sa invatam”, copiii pot sa-si insuseasca cunostintele de baza prin joaca, descoperind combinatiile corecte dintre piesele de puzzle.
Jucarii si Jocuri

Puzzle Mini Plan 12 Piese Animale Domestice (D-Toys)

Jocuri
Asambleaza puzzle-uri superbe din gama Puzzle-uri cu 12 piese, infatisand animale domestice. Imbina piesele de puzzle pentra reconstitui scene cu animalele favorite! Numar piese: 12
 
OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI