dyfashion.ro

Noua colectie de paltoane Starshiners

Un palton perfect pentru vremea rece de afara. Este confectionat din lana si se inchide cu nasturi dubli, iar in talie este prevazut cu un cordon detasabil. Gluga are blanita detasabila.

 

NOUA COLECTIE DE PALTOANE - VEZI OFERTA SI PRETURILE 

 

In zilele friguroase de iarna alege sa porti acest superb palton elegant, confectionat din lana 50%, care ofera extra confort termic. Se leaga in talie cu un cordon din acelasi material. Mansetele se termina cu blanita ecologica, detasabila, la fel ca si gulerul.

 

Un palton perfect pentru toamna, care se leaga in talie cu un cordon confectionat din acelasi material, si anume stofa de densitate medie. Nu se inchide cu nasturi sau capse. Are buzunare frontale si este captusit pe interior. Este prevazut cu slituri laterale. Extrem de calduros si versatil, paltonul nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba sezonului acestuia.

 

NOUA COLECTIE DE PALTOANE

Palton cu un design simplu, clasic, care se potriveste la orice ocazie. Are un finisaj moale si croi drept. Cordonul, confectionat din acelasi material, este detasabil. Se inchide cu un nasture in interior. Are un buzunar in partea din fata. Pe interior, este captusit cu material satinat, neelastic.

 

Alege acest palton din material subtire pentru zilele mai calduroase din acest sezon. Se inchide cu nasturi, iar fundita din talie ii da un aer ultra romantic. Fundita cu codonul atasat ei, este detasabila.

 

Alege sa iti completezi tinutele de iarna cu acest palton elegant, cu croi cambrat, care iti va evidentia minunat outfit-ul! Materialul este fin la atingere, iar pe interior este captusit cu material din fas. Se inchide cu nasturi, peste care este o clapeta de material de sus pana jos. Are buzunare laterale.
 
 
NOUA COLECTIE DE PALTOANE
Pentru ca in sezonul rece piesele vestimentare cele mai indispensabile sunt paltoanele, alege cu incredere acest palton cambrat elegant, care iti va scoate tinuta in evidenta de fiecare data. Blana de la guler si de la mansete iti va da un aer super chic. Se inchide cu nasturi in fata. Este captusit la interior cu material asemanator materialului de fas
 
 
Palton elegant cambrat, perfect pentru tinutele tale de la birou sau la evenimentele importante din viata ta! Blana voluminoasa de la guler, detasabila, ii da un aer ultra feminin si chic. Are buzunare laterale, iar pe interior este captusit cu material satinat.  
 
 

Palton din stofa cu finisaj moale. Design cu linii simple, clasice, croiala dreapta, revere crestate și inchidere cu un nasture in fata. Buzunare laterale discrete. Captuseala subtire.

 

Palton dama confecționat din stofă, cu o croială dreaptă, guler înalt tip tunică, accesoriu detasabil din blană ecologică, buzunare ascunse laterale, stofă de grosime medie, căptușeală matlasată, închidere în talie cu nasture și cordon.

 

NOUA COLECTIE DE PALTOANE - VEZI OFERTA SI PRETURILE