fashiondays.ro

Cumpara-ti aragaz de Black Friday!

ARAGAZ-LA-REDUCERE-1

Aragaz Arctic UAM5512DTTL, 4 Arzatoare gaz, Aprindere electrica, Grill, Rotisor, 50 cm, Alb


Producator: ARCTIC 


Aragazul Arctic UAM5512DTTL,este prima noastra alegere,fiind la un pret decent inainte de reducerile de Black Friday 2015,la doar 797 de lei.Are cateva calitati remarcabile printre care subliniem safety plus si aprinderea integrata


Specificatii:

Aprindere Integrata:Permite aprinderea arzatorului printr-o simpla apasare, fara a fi nevoie de chibrituri.Aprinzi aragazul pe loc!
Safety Plus:Opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Esti mereu in siguranta! 

Timer:Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Iti gestionezi eficient timpul si vei sti mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate! 
Rotisor:Mecanism care asigura o gatire uniforma, prin rotirea permanenta a alimentelor. Pregatesti cu usurinta preparate la rotisor! 
Grill:Permite prepararea alimentelor la gratar, cu ajutorul unui arzator suplimentar
pozitionat in partea superioara. Pregatesti cu usurinta alimente sanatoase de tip
gratar! 


OFERTA ARAGAZURI ,CLICK AICI 


ARAGAZ-LA-REDUCERE-2

Aragaz mixt Beko CSM52120DW, 4 arzatoare gaz, Cuptor electric multifunctional, grill, Clasa A, 50 cm, Alb 


Producator:Beko

Desi la un pret un pic mai mare, aragazul mixt Beko CSM52120DW este cea de-a doua noastra optiune ca pret si calitate inainte de reducerile de Black Friday.Printre specificatiile obtinute de la producator remarcam clasa energetica A, siguranta flacarii la plita,grill-ul si aprinderea electrica.La un pret la reducere de 1069 de lei acest aragaz poate fi optiunea optima pentru dvs.

Specificatii:

Clasa energetica A:Cuptoarele electrice ale aragazalor Beko asigura un consum de energie in clasa A.
Siguranta flacara la plita:Sistemul de siguranta va opri automat alimentarea cu gaz in cazul intreruperii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii.
Aprindere electrica:Activeaza arzatoarele in mod facil, direct de la butoanele aragazului.
Gatit cu ventilatie:Performante superioare la rumenirea fripturilor sau pregatirea biscuitilor crocanti.
Grill electric:Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor.

 OFERTA ARAGAZURI ,CLICK AICI 


Aragaz Star-Light FCF60GRTW, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 60 cm, Alb


Producator:Star-Light 


Desi este un producator mai putin cunoscut(cel putin pentru mine) Star -Light propune un aragaz cu dotari de top la un pret competitiv.La un pret de doar 949 lei ,la reducere, acest aragaz este a trei optiune pe care v-o propun inainte de reducerile de black friday 2015.Printre calitatile acestu aragaz va subliniez geamul dublu la usa cuptorului si siguranta in caz de incendii.Va invit sa cititi specificatiile complete puse la dispozitie de producator,mai jos

Specificatii:

Aragazul Star-Light FCF60GRTW se va potrivi de minune in orice tip de bucatarie. Design-ul sau extrem de placut se datoreaza, in mare parte, albului clar folosit pentru exterior. De asemenea, usa cuptorului este dotata cu geam dublu, care creste izolarea calorica si eficienta la coacere implicit, iar capacul aragazului este realizat din sticla, pentru un plus de eleganta.
Aragazul Star-Light FCF60GRTW este dotat cu un sistem de siguranta impotriva incendiilor (un element termic care intrerupe alimentarea cu gaz). Astfel, dumneavoastra va puteti ocupa de alte lucruri, in timp ce acesta functioneaza, fara a purta de grija aragazului.
Gatiti minunate deserturi, tarte sau briose, blaturi pentru tort sau retete delicioase din legume, fructe si carne fara a va constrange creativitatea. Pentru ca acest aragaz va ofera posibilitatea aprinderii celui de-al doilea arzator, pozitionat in partea superioara, care poate rumeni preparatele.
Aragazul Star-Light FCF60GRTW este dotat cu un timer care poate masura timpul pe care il doriti si aprindere electrica pentru o utilizare cat mai usoara. Astfel nu va mai fi nevoie sa folosit un timer special si nici sa va aplecati pentru a aprinde cuptorul.
Cuptorul acestui aragaz vine dotat cu un sistem de rotisare automat, cu ajutorul caruia puteti sa va surprindeti oaspetii si familia, servindu-le fripturile perfecte. Caldura va fi distribuita uniform astfel incat preparatele vor avea un gust delicios si textura ideala.

1 comments:

Interesant articol si foarte util! Multumim de idei si sfaturi, mereu gasesc inspiratie in aceste articole. In general, de blackfriday, imi iau produse mai ieftine pentru ca sunt si mai bune, chiar daca nu sunt atat de performante, dar asta nu inseamna ca cele scumpe nu sunt de calitate. Abia astept reduceri de blackfriday 2016.