dyfashion.ro

Puloverele cu fir lung, idei de asortare!

pulover-pufos-1

Puloverul pufos și călduros este cel mai bun prieten al tău în sezonul rece, așa că să nu te surprindă dacă îl vei îndrăgi instant. Această piesă vestimentară nu este doar chic, ci și practică, având în vedere că te protejează de temperaturile reci cu succes. Ca să fii în trend în acest sezon, uite cum poți purta puloverul plușat!



Puloverul pufos în ținute feminine

Puloverul plușat se potrivește de minune în combinațiile vestimentare cu aer feminin. Investește într-un model supradimensionat pentru un look lejer și cool. Asortează modelul ales la fusta preferată și vei ieși fără îndoială din anonimat.

pulover-pufos-2pulover-pufos-3

Puloverul plușat în outfituri casual

Această piesă hot poate fi purtată cu succes si în ținutele casual. Combinațiile pe care le poți obține cu ajutorul lui sunt nenumărate și extrem de chic. Dacă ești o fire mai îndrăzneață, alege modele în nuanțe intense ori cu croieli originale.

pulover-pufos-4pulover-pufos-5

Puloverul cu fir lung în ținute rock-chic

Ești adepta stilului rock-chic? Cu siguranță vei găsi un pulover pufos pe gustul tău. Unul cu imprimeu gotic ori unul negru supradimensionat va completa cu succes outfiturile tale.

pulover-pufos-6pulover-pufos-7

Puloverul pufos în outfituri office

Oferă o notă fresh garderobei tale office cu ajutorul unui pulover cu fir lung. El este piesa de care ai nevoie pentru a alunga monotonia vestimentară. Îl poți purta atât la pantaloni cu aer masculin, cât și la fuste cu croială de tip creion.

pulover-pufos-8pulover-pufos-9

Puloverul cu fir lung în combinații urban chic

Fă cuceriri la fiecare pas! Puloverul pufos este item-ul perfect pentru a completa outfiturile urban chic. Alte piese de care mai ai nevoie sunt cele confecționate din piele, cu imprimeuri exotice și aplicații stylish.

pulover-pufos-10pulover-pufos-11 

Tu ai un pulover pufos în dressing-ul tău? Dacă da, cum îți place să îl porți?

Sursa:
http://www.starsblog.ro/puloverul-cu-fir-lung-un-item-hot-iata-20-idei-de-asortare/