answear.ro%20

Rochia de piele, piesa vestimentara sexy

Rochie de piele
De departe cel mai seducător item vestimentar, rochia de piele se face ușor remarcată în multitudinea de piese feminine care te îmbie în magazine. Nu te speria de faptul că reprezintă o alegere îndrăzneață pentru că poate fi combinată cu haine “cuminți”, astfel încât să obții un outfit care să se plieze pe personalitatea și stilul tău de viață. Iată cele mai frumoase modele de rochii din piele și află cum le poți introduce în diferite outfituri la modă!

Rochie de piele cu imprimeu floral

Rochie de piele cu imprimeu floral

 

Imprimeu floral plus piele, două elemente diferite care arată senzațional împreună. Fermoarul și slitul lateral oferă un aer interesant și stylish, greu de trecut cu vederea. Poartă un astfel de model de rochie cu botine cu toc gros, pălărie cu boruri largi și o jachetă care se strânge în talie cu cordon. Poți să adopți o astfel de ținută atât la o petrecere de cocktail, cât și la o întâlnire cu persoana iubită.


Rochie din piele roșie

Rochie din piele roșie

 

Îndrăznește să porți o rochie confecționată din piele de culoare roșie! Aceasta este semnătura de stil a unei femme fatale. Croiul midi și decolteul în formă de inimă sunt detaliile care completează cu succes acest model de rochie. Completează outfitul cu o pereche de cizme cu toc înalt nude și un palton negru cu inserții de blană


Rochie office de piele

Rochie office de piele

 

Alungă monotonia vestimentară din outfiturile tale dedicate stilului office cu ajutorul unei rochii confecționate din piele. Optează pentru un model midi, care pune în evidență linia siluetei, cu mâneci trei sferturi și guler cu aplicații feminine. Completează ținuta cu botine din piele întoarsă și o capă elegantă. Nu încărca outfitul cu accesorii, ci mizează pe unele minimaliste.


Rochie de piele de inspirație rock-chic

Rochie de piele de inspirație rock-chic

 

Un element reprezentativ pentru stilul rock-chic, rochia din piele este piesa de care ai nevoie pentru a-ți condimenta outfiturile de club și nu numai. O piesă îmbogățită cu un guler cu ținte îți va sigura notorietatea de natură vestimentară instant. Alături de o pereche de ghete cu ținte, acest model de rochie va arăta extrem de interesant.


Rochie de piele cu dantelă

Rochie de piele cu dantelă

 

O altă combinație extrem de atrăgătoare este cea dintre piele și dantelă, două materiale care par a fi la polul opus (look de bad girl versus look romantic), însă împreună compun o piesă vestimentară irezistibilă. Completează outfitul cu un accesoriu statement, o pereche de cizme înalte și un palton elegant. Poți aborda acest outfit cu încredere la evenimentele speciale din acest sezon rece.

Sursa:
http://www.starsblog.ro/rochia-de-piele-votata-cea-mai-sexy-piesa-vestimentara/