answear.ro%20

Ghetele Ecco Holbrok pentru toamna-iarnă

ghete-ecco-pentru-toamna-iarna
Pentru toamnă-iarnă 2015/16, ECCO propune ghete bărbăteşti care reinterpretează designul încălţămintei clasice masculine pentru a crea un look relaxat, urban, la limita dintre casual şi formal, rural şi urban.

Ghetele ECCO Holbrok La fel de confortabile, pe cât de bine arata

ECCO Holbrok sunt printre cele mai îndrăzneţe modele ale sezonului rece, combinând designul clasic al unor ghete de iarnă cu detalii moderne şi tehnologia confortului de ultimă oră.
Ghetele ECCO Holbrok sunt la fel de confortabile pe cât de bine arată! Talpa groasă poate părea greoaie, dar e cât se poate de uşoară şi flexibilă, confecţionată din poliuretan pentru a nu incomoda mişcările piciorului în niciun fel.

Pielea ECCO Hydromax® este impermeabilă, dar în acelaşi timp permite picioarelor să respire, iar sistemul ECCO Comfort Fibre asigură circulaţia aerului în interiorul ghetelor pentru a menţine un climat sănătos pentru picioare.

Extrem de confortabile, ghetele ECCO Holbrok sunt uşor de asortat la orice haine de iarnă, având o culoare versatilă şi un design masculin care se impune prin cusături precise şi detalii cromatice subtile. Perfecte pentru ţinute casual create cu jeanşi clasici, pulovere din lână şi geci groase în nuanţe autumnale de gri, maro şi verde, ECCO Holbrok aduc un plus de eleganţă şi stil garderobei masculine de iarnă.

Fie că porneşti la o plimbare prin oraş, fie că te pregăteşti pentru o drumeţie, cu ECCO Holbrok în picioare poţi înfrunta orice fel de vreme!

Descoperă întreaga colecţie de ghete ECCO pentru bărbaţi toamnă-iarnă 2015/16 AICI!

Sursa:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/ghetele-ecco-holbrok-la-fel-de-confortabile-pe-cat-de-bine-arata/