dyfashion.ro

Rochia-pulover, piesa de baza in garderoba!

Rochia-pulover s-a remarcat cu detașare încă din anii trecuți pe street style, iar în sezonul de toamna-iarnă 2015-2016 ocupă un loc și mai bun în topul tendințelor. Călduroasă, confortabilă și sexy, această piesă este de bază în garderoba unei femei. Ea te poate însoți cu succes la școală, la muncă, la ieșirile cu prietenii, dar și la întâlnirile cu iubitul, fiind extrem de versatilă. Iată 10 modele spre care ar trebui să îți îndrepți atenția în acest sezon și cum le poți introduce în outfiturile tale de zi cu zi!

Rochia-pulover:modele pe care le vei îndrăgi instant

Rochia-pulover cu aplicații și inserții feminine este un item perfect pentru tine dacă ești o fire romantică. Mizează pe modele alb ori nude, neapărat cu inserții ori tiv din dantelă.Poartă-le cu un palton într-o nuanța pastelată, o pălărie cu boruri largi și o pereche de ghete din piele întoarsă.

Imprimeuril sunt deliciile garderobei, așa că nu ar trebui să ratezi ocazia de a investi într-o rochie-pulover cu imprimeu grafic ori feminin. Alege piese care îți pun în evidență silueta, atrăgând atenția asupra zonelor de care ești mândră. O regulă de bună purtare în acest caz este să alegi doar dresuri simple, fără imprimeuri, altfel vei încărca inutil outfitul.

Nu știi cum să te îmbraci atunci când mergi la o petrecere? Alege o rochie-pulover cu detalii de croi deosebite. Una cu spatele gol ori una cu asimetrii te vor scoate instant în evidență. Accesorizează talia cu o curea glam și vei arăta divin.
Rochia-pulover este perfectă și pentru outfiturile pe care le abordezi la locul de muncă, însă trebuie să fii atentă spre ce modele îți îndrepți atenția. Evită-le pe cele care lasă la vedere prea multă piele, mult prea sexy. În schimb, optează pentru unele midi ori deasupra genunchiului, cu guler înalt, croială lejeră și combinații cromatice cuminți. Poartă-le cu cizmele ori botinele preferate.

Sursa:
http://www.starsblog.ro/rochia-pulover-un-item-de-baza-iata-10-modele-hot/