answear.ro%20

Tinute cu pălării in tendinte în sezonul rece

tinuta-cu-palarie-femei-1
Indiferent de anotimp, pălăriile sunt cu siguranță cel mai chic accesoriu, așa că nu ne miră de ce fashionistele din întreaga lume le îndrăgesc atât de mult. Ele reușesc să ofere instant un aer boem oricărui outfit, așa că merită să investești în una fără să ai vreun regret, cu atât mai mult dacă te numeri printre persoanele care nu suportă să poarte căciuli, însă vor să își protejeze sănătatea. Ești în pană de idei vestimentare? Găsești mai jos 16 ținute care îți vor ajunge la suflet.

Ținute de toamna-iarna cu pălării

Completează-ți ținuta de toamna- iarna cu pălării și vei alunga instant monotonia vestimentară. Mizează pe modele cu boruri cât mai largi pentru un look cu totul special. Din aceste combinații nu ar trebui să îți lipsească o jachetă în culorile toamnei și un sacou minimalist. Adaugă și o geantă statement și vei intra la “rubrica” cele mai bine îmbrăcate femei de la locul tău de muncă.


tinuta-cu-palarie-femei-2tinuta-cu-palarie-femei-3
 

Outfituri boho-chic cu pălărie

Stilul boho-chic continuă să facă ravagii si în acest sezon, așa că nu ar trebui să pierzi ocazia de a-l aborda. Pălăriile cu influențe western, poncho-urile și jachetele cu franjuri nu ar trebui să îți lipsească din garderobă pentru un look în tendințe. Combină mai multe piese vestimentare pentru a crea straturi călduroase și confortabile. Nu nu numai că vei arăta chic în aceste ținute cu pălării, dar vei fi și ferită de temperaturile reci.


tinuta-cu-palarie-femei-4
 

Ținute rock-chic cu pălării

Credeai că pălăriile nu își au locul în outfiturile rock? Mai jos găsești dovezile că aceste combinații sunt extrem de chic. Piesele vestimentare din piele nu ar trebui să lipsească din acest peisaj fashion și nici ghetele ori bocancii cu ținte. Adaugă câteva bijuterii gotice și ai obținut un look de bad girl veritabil.


tinuta-cu-palarie-femei-5tinuta-cu-palarie-femei-6
 

Pălăria în ținute cu influențe masculine

Și piesele vestimentare inspirate din garderoba reprezentanților de sex opus pot fi introduse pe lista celor mai frumoase ținute cu pălării. Acest accesoriu chic te ferește de teama că îți vei pierde aerul feminin din vestimentație. Câteva bijuterii delicate vor spori și ele farmecul acestor outfituri, așa că strecoară-le cu stil în ecuație.


tinuta-cu-palarie-femei-7tinuta-cu-palarie-femei-8
 

Nu este dificil să concepi ținute cu pălării, nu atâta timp cât îți lași creativitatea să își facă treaba. Inspiră-te din imaginile de mai sus, apoi deschide dulapul de haine și gândește-te ce asocieri interesante ai putea să faci și tu.

Sursa:
http://www.starsblog.ro/idei-de-tinute-cu-palarii-la-moda-in-acest-sezon/