fashiondays.ro

Camasa de matase reintrata in moda

Camasa de matase reintrata in moda
Spre uimirea noastra, in aceasta toamna am putut vedea pe runway camasa de matase. Acea piesa vestimentara pe care o consideram out of fashion, a revenit in forta si este mai glam ca niciodata!

Combinatiile in care a fost purtata camasa de matase au avut o puternica tenta masculina, punand accent pe echilibrul dintre pantaloni cu talie inalta, volumetrici si camasa vaporoasa.
Desigur, aceasta este alegerea designerului pentru prezentarea colectiei, insa camasa poate fi usor asortata unei fuste creion, fuste lungi sau unei Swallowtail-Skirt.
Pentru ca am intrat in sezonul cocktailurilor si a partyurilor de Craciun, iti recomandam sa incerci cateva outfituri care au ca piesa centrala camasa de matase. Ai libertatea de a crea contraste puternice intre culori.

Camasa de matase alba

In cazul in care alegi o camasa monocroma, alba sau nude, poti crea un contrast cu rosu si negru. Acestea sunt cele mai puternice si elegante contraste, si sunt chiar potrivite sezonului. Nu uita sa te asortezi cu o pereche de pantofi cu toc cui, de un rosu intens sau negru.

Camasa de matase reintrata in modaCamasa de matase reintrata in moda

Avand in vedere simplitatea camasii de matase, ai libertatea de a te juca cu fusta sau, de ce nu, pantalonul. Poti opta pentru o fusta creion, o fusta larga si lunga, sau o fusta tulip. Daca te decizi sa mergi pe un aspect masculin, iti recomandam pantaloni cu talie inalta, largi, iar accesorizarea sa fie minima.  Indiferent de alegere, impactul wow! este garantat.

Camasa de matase neagra

Camasa de matase neagra intotdeauna a adus un aer misterios si sexy tinutei. Pentru un contrast de efect iti recomandam o fusta lunga, rosie, cu talie inalta si cordon in talie. Acest outfit este potrivit pentru cocktailurile la care vrei sa iesi in evidenta sau chiar pentru seara de Anul Nou. Este 100% glam si completata cu machiajul potrivit, poate da acea nota dramatica aparitiei care sigur nu va trece neobservata! 

Camasa de matase reintrata in moda

Sursa:
http://www.starsblog.ro/o-piesa-vaporoasa-reintrata-in-moda-camasa-de-matase/