dyfashion.ro

Cardiganul maxi din garderoba de iarnă

cardigan-maxi-1
Cardiganul maxi este în tendinţe de câteva sezoane şi se pare că nu se va demoda prea curând. Pe lângă rolul practic pe care îl are, având în vedere că îţi ţine de cald în zilele reci ale anului, el poate fi inclus într-o mulţime de outfituri stylish. Crezi că ai epuizat toate combinaţiile vestimentare? Iată cum îl poartă fashionistele de peste hotare şi ce modele nu ar trebui să îţi lipsească din garderobă!

Cardigan maxi cu leggings

Se pare că în ultima perioadă motto-ul fashionistelor sună cam aşa: „Nicio ţinută vestimentară fără leggings!” Acest item vestimentar a devenit obsesia sezonului, având în vedere că este inclus în tot mai multe outfituri. Alături de un cardigan maxi, vei obţine un look comod şi stylish. Completează ţinuta cu cămăşi sau bluze sport, fulare supradimensionate şi încălţăminte lejeră. Pentru un aspect deosebit, optează pentru un cardigan maxi din dantelă şi o pălărie cu boruri largi.


Cardigan maxi cu leggingsCardigan maxi cu leggings
 

Cardigan maxi într-o ţinută feminină

Cine a spus că romantismul este demodat s-a înşelat! Ţinutele feminine nu vor ieşi niciodată de pe primele locuri de pe podiumul tendinţelor. Optează pentru cardigane maxi pufoase şi călduroase atunci când îmbraci rochii şi fuste subţiri. Completează lookul cu pălării, cizme peste genunchi, pantofi sau ghete, în funcţie de temperatura de afară. În zilele friguroase poartă o vestă de blană deasupra şi vei obţine un aspect cu adevărat chic. Mizează pe cardigane maxi în tonuri pământii sau în nuanţe intense şi renunţă la cel negru.


Cardigan maxi într-o ţinută feminină
 

Cardigan maxi cu blugi rupţi

Blugii rupţi oferă un aer rebel şi interesant oricărei ţinute, aşa că nu ar trebui să eziţi să îi incluzi în ţinutele tale. Dacă nu te încântă ideea să cumperi unii cu aspect uzat, poţi să personalizezi o pereche mai veche. Poartă-i cu încălţăminte cu toc pentru o notă sexy. Iar pentru a obţine un look cu adevărat lejer, nu uita de cardiganul maxi. Nu ar trebui să îţi lipsească din garderobă unul negru sau în tonuri neutre şi unul cu imprimeu îndrăzneţ.


Cardigan maxi cu blugi rupţiCardigan maxi cu blugi rupţi
 

Cardigan maxi cu piese de inspiraţie rock

Trebuie să recunoaştem că piesele vestimentare şi accesoriile de inspiraţie rock condimentează orice outfit. Negrul tronează elegant în acest caz, iar accesoriile cu ţinte si itemurile din piele nu fac altceva decât să completeze lookul. Dacă până în prezent obişnuiai să porţi geacă de piele la outfiturile rock, de acum poţi apela la confortul şi la aerul chic pe care ţi le oferă cardiganul maxi. Fie că optezi pentru unul cu o croială clasică sau pentru unul asimetric, fie că alegi un model cu nasturi sau altul care nu prezintă sistem de inchidere, vei arăta minunat.


Cardigan maxi cu piese de inspiraţie rockCardigan maxi cu piese de inspiraţie rock
 

Ţie cum îţi place să porţi cardiganul maxi?

Sursa:
http://www.starsblog.ro/cardiganul-maxi-piesa-must-have-din-garderoba-ta-de-iarna/