fashiondays.ro

Colectia de rochii de dama by Ana Radu

colectia-de-rochii-de-dama-by-ana-radu-1
Este timpul sa discutam despre culoarea de baza a oricarei tinute clasice, glam. Ne plac culorile vii, ne place sa iesim in evidenta si adoram tinutele care ne provoaca imaginatia, insa cand vine vorba de regina outfitului glam vorbim despre negru.
Culoare care poate duce un outfit de la agonie la extaz!

Se apropie cea mai importanta noapte din an, Revelionul, de aceea trebuie sa ne asiguram ca am bifat toate optiunile de outfituri pentru care putem opta in aceasta noapte. Acum ceva timp am scris un articol despre rochia de revelion verde si rosie, doua culori care fac furori in aceasta perioada, insa pentru ca stim ca printre noi sunt si adepte fidele ale rochiei negre, venim in intampinarea lor cu o colectie de rochii negre out of this world!

Iti propunem colectia de rochii Ana Radu, care te va impresiona prin delicatetea detaliilor si a numeroaselor modele de rochii de dama negre!

Rochie de seara croi tip creion by Ana Radu

Acest croi este unul dintre cele mai apreciate, pentru ca puncteaza silueta astfel incat sa iti scoata in evidenta atuurile. Ana Radu ne propune o serie de rochii de dama cu croi tip creion utilizand elemente precum: paiete, dantela neagra si dantela nude.

Daca vrei sa mergi pe stilul glam- newyorkez, alege o rochie scurta cu paiete care te va face sa stralucesti intreaga seara! Daca vrei o aparitie minimal, opteaza pentru o rochie tip creion fara nicio aplicatie, lasand combinatia negru- nude sa isi faca efectul conturandu-ti silueta in cel mai sexy mod posibil. Daca esti o romantica incurabila, nu mai astepta si poarta curajos rochia cu aplicatii de dantela neagra.

colectia-de-rochii-de-dama-by-ana-radu-2colectia-de-rochii-de-dama-by-ana-radu-3

Accesorizare: elemente minimal, cercei supradimensionati, poseta tip clutch simplu sau cu aplicatii de dantela sau paiete, pantofi stiletto negri sau nude, machiaj natural, ruj rosu.

accesorii-rochii-de-seara-1

Rochie de seara cu volanase by Ana Radu

Stim ca iti plac outfiturile asimetrice cu  volanase, de accea iti propunem 3 modele de rochii de ocazie volumetrice pe care trebuie sa le probezi. Nu prind orice silueta, caci pot oferi un volum mai mare decat este necesar, insa merita probate, iar daca ti se potrivesc si iti vin ca turnate, nu ezita sa le integrezi in garderoba.

Un decolteu adanc, completat de paiete si volane este intotdeauna o combinatie glam, imposibil de ignorat! Daca vrei sa renunti la paiete, opteaza pentru o rochie asimetrica, cu un umar gol si volane bine definite, in straturi. Pentru ca nu ne multumim cu atat, te mai tentam cu un model de rochie trendy si tineresc cu volanase tip „solzi”.

colectia-de-rochii-de-dama-by-ana-radu-4colectia-de-rochii-de-dama-by-ana-radu-5

Accesorizare: elemente minimal, cercei dimensiune medie-mica, poseta tip clutch cu aplicatii metalice, pantofi negri sau nude, machiaj natural, ruj nude sau pink.

accesorii-rochii-de-seara-2

Rochie de seara de catifea by Ana Radu

Stim ca nu putem evita catifeaua, mai ales cand vine vorba de rochie de seara, asadar am ales 3 modele cu decolteu generos.

Pentru un look edgy avem rochia de catifea cu maneca lunga, decolteu adanc in V, cu umeri ascutiti. Un look sexy conturat cu elemente de inspiratie masculina. Rochia cu decolteu adanc si croi tip peplum este un outfit ce ne duce cu gandul la aparitiile glam de genul celor din filmul clasic italian „La dolce Vita”.  De la scurt ajungem la lung: rochie de dama de catifea croi lung cu decolteu nu foarte adanc insa crapata pe picior. O alegere demna de muza unui pictor italian!

colectia-de-rochii-de-dama-by-ana-radu-6colectia-de-rochii-de-dama-by-ana-radu-7

Accesorizare: dat fiind decolteul putem alege un colier supradimensionat sau unul lung (pentru decolteul in V foarte adanc), cercei dimensiune medie-mica, poseta tip clutch cu diverse aplicatii, pantofi stiletto negri sau sandale, machiaj natural, ruj rosu sau rosu-visiniu.

accesorii-rochii-de-seara-3

Sursa:
http://www.starsblog.ro/colectia-de-rochii-de-dama-by-ana-radu-outfituri-glam-pentru-un-an-nou-sclipitor/