fashiondays.ro

Cum porţi cizmele peste genunchi?

cizme-peste-genunchi-1
Cizmele peste genunchi ocupă în continuare un loc fruntaş printre tendinţe, astfel că te poţi bucura de ele şi în acest sezon. Ai la dispoziţie o diversitate de modele: cu talpă joasă, cu toc cui sau gros, mai strâmte pe picior sau mai largi. Indiferent de modelul ales, cu siguranţă vei atrage toate privirile asupra ta. Iată câteva idei de outfituri în care poţi integra cu stil cizmele peste genunchi!

Cizme peste genunchi cu leggings

Obţine o combinaţie vestimentară de efect cu ajutorul unor cizme peste genunchi negre şi o pereche de leggings sexy. Echilibrează outfitul îndrăzneţ cu piese smart casual sau office şi optează pentru accesorii feminine.
Look-ul obţinut va fi unul minimalist, dar sofisticat în acelaşi timp.


cizme-peste-genunchi-2


Cizme peste genunchi cu blugi skinny

Având în vedere că cizmele peste genunchi sunt destul de provocatoare, nu este recomandat să porţi şi alte piese de acest tip. Creează contraste şi menţine echilibrul pentru un outfit stilat. Blugii skinny sunt articolele vestimentare care te vor scoate din orice dilemă fashion. Indiferent că optezi pentru o ţinută în tonuri neutre şi nonculori, ori pentru una în nuanţe intense, alege modele de cizme peste genunchi negre, gri sau crem. Acestea pot fi integrate cu uşurinţă în orice outfit.


cizme-peste-genunchi-3cizme-peste-genunchi-4
 

Cizme peste genunchi cu piese mini

Atunci când porţi fuste sau rochii la cizmele peste genunchi, optează pentru unele în formă de „A” sau unele uşor plisate. Evită-le pe cele mulate pe corp, pentru a nu obţine un outfit mult prea provocator, nepotrivit pentru o ţinută de zi. Şi fusta pantalon poate fi integrată cu succes într-un outfit în care vedetele sunt cizmele peste genunchi. Alege o piesă vestimentară într-o nuanţă intensă pentru un efect vizual interesant.


cizme-peste-genunchi-5cizme-peste-genunchi-6
 

Cizme peste genunchi cu rochii tip pulovere

Rochia pulover este un item vestimentar must have în sezonul rece, aşa că nu ar trebui să lipsească din garderoba sau outfiturile tale. Optează pentru modele oversized sau pentru unele care nu urmăresc în detaliu formele corpului.


cizme-peste-genunchi-7cizme-peste-genunchi-8
 

Cizmele peste genunchi pot fi o provocare vestimentară, însă cu ajutorul unei doze de inspiraţie potrivite vei reuşi întotdeauna să compui ţinute moderne, care să te facă să pari mai înaltă şi mai sexy.

Sursa:
http://www.starsblog.ro/cum-porti-cizmele-peste-genunchi-in-sezonul-rece-2014/