answear.ro%20

Modele de botine pentru sezonul rece

modele-de-botine-pentru-sezonul-rece-1

Iata ca a trecut si Mos Nicolae pe la casele noastre si ne-a lasat cate ceva in papcei. Fie ca am fost bune sau nazdravane, tot am gasit ceva dulce in papucei, caci Mosul este darnic.
Mosul a sesizat cateva trenduri hot in materie de papuci si a ne-a transmis cateva informatii legate de cele mai fashionable botine pe care le-a intalnit in casele voastre.
Pentru ca in acest sezon trebuie sa purtam ultimele trenduri in materie de incaltaminte, aici cateva recomandari venite de la Mosul:

Botinele cu toc de impact

In ultima vreme atentia designerilor s-a concentrat pe toc, pe a contura un toc cu detalii care sa compenseze cu aspectul minimal sau monocrom al pantofului. Aici avem doua modele care ne plac la nebunie si pe care le-am purta oricand: botinele Burberry cu insertii metalice in tocul lat, formand un design geometric cu tenta glam si celebrele botine by Christian Louboutin cu platforma si toc inalt. Desigur, efectul este garantat de contrastul negru-rosu care ofera in orice moment un look sexy.


modele-de-botine-pentru-sezonul-rece-2

Botinele rouge

Fiindca am intrat in luna cadourilor si a… rosului, trebuie sa ne asiguram ca nu ne lipsesc botinele rosi, chiar si cele decupate la varf. Fie ca sunt din piele ecologica, piele naturala sau catifea, decorate cu elemente metalice sau din material, acestea sunt cele care vor accesoriza o tinuta office sau o tinuta de seara.

modele-de-botine-pentru-sezonul-rece-3modele-de-botine-pentru-sezonul-rece-4

Botinele cu animal print

Printul care nu iese niciodata din moda este animal printul. Botine cu toc inalt si animal print sunt varianta potrivita atunci cand vrei sa dai o nota wild si curajoasa unei tinute limitate in detalii. O rochie-creion sau pantaloni tip pana, sunt doua piese recomandate pentru botinele animal printed.  Ai grija cum le asortezi!
modele-de-botine-pentru-sezonul-rece-5

Botinele cowboy

Howdy! Da, stim ca zambesti, insa franjurii s-au tinut scai de noi intreaga vara, iar acum au intrat in schema botinele si cizmele cu franjuri! Sa nu iti fie frica sa mergi spre un look de cowboy- urban: o pereche de skinny jeans, o camasa in carouri si o curea lata, asortate cu botinele cu franjuri vor aduce Vestul Salbatic de pe catwalk pe sidewalk! Sau pentru un look mai feminin, asorteaza botinele cu o rochie de dama voalata peste care sa porti o vesta. Go, girl!
modele-de-botine-pentru-sezonul-rece-6

Sursa:
http://www.starsblog.ro/4-modele-de-botine-must-have-pentru-sezonul-rece/