fashiondays.ro

Modele de lenjerie intima in voga

lenjerie-intima-in-voga-1
Pentru ca adesea vorbim despre ceea ce este la vedere, ne-am gandit ca ar fi timpul sa aducem si lenjeria in prim plan. Acea parte a frumusetii neafisate care face parte din arsenalul de seductie al oricarei femei. Ne place sa ne jucam, alegem cele mai sexy modele si suntem experte cand vine vorba de a vorbi despre cele mai in voga modele de lenjerie intima.
Insa care sunt piesele care ne scot in evidenta cel mai bine silueta? Astazi ne-am propus sa descoperim cum anume ne putem sublinia silueta in functie de forma corpului.

Silueta- clepsidra

Femeile care se incadreaza in aceasta categorie au talie subtire si forme voluptoase. Sunt norocoase pentru ca  pot opta pentru orice model de lenjerie. Piesa de rezistenta este corsetul care poate accentua si mai mult forma soldurilor. In materie de culori recomandam culori jucause si lenjerie bogata in broderie.


lenjerie-intima-in-voga-2
 

Silueta- rectangulara

In acest caz silueta are forme mai estompate si solduri putin mai inguste. Pentru a accentua posteriorul, dat fiind forma siluetei, recomandam boyshorts din bumbac, satin sau dantela. Un sutien cu push-up poate scoate mai mult in evidenta bustul. Aceste piese combinate dau o tenta jucausa si cu sigurata hot!


lenjerie-intima-in-voga-3
 

Silueta- tip para

Umeri ingusti, bust mic si posterior generos, acestea descriu silueta tip para. In acest caz se poate opta pentru un sutien cu push-up si chilot cu talie inalta sunt potrivite acestor siluete. Sa nu-ti fie frica sa iti scoti in evidenta sex-appealul! De evitat sunt acele piese care au aplicatii de volanase pe chilot, pentru a nu accentua si mai mult partea inferioara, in schimb sutienele cu volanase sunt recomandate, caci dau impresia unui bust generos.


lenjerie-intima-in-voga-4
 

Silueta- tip mar

Picioare subtiri si talie mai pronuntata, acestea sunt elementele ce caracterizeaza silueta de tip mar. Pentru a distrage atentia de pe talie recomandam un babydoll din dantela si chiloti cu talie joasa. Sutienele cu cupe decupate sau de tip balconette pot sublinia mai bine forma bustului si sunt recomandate femeilor care au acest tip de silueta.

 
lenjerie-intima-in-voga-5

Sursa:
http://www.starsblog.ro/afla-care-este-lenjeria-potrivita-tipului-tau-de-silueta/