fashiondays.ro

Recomandari pentru cadouri de neuitat

recomandari-pentru-cadouri-de-neuitat-1
Cadouri, cadouri, cadouri! A venit sezonul cadourilor, a bradului de Craciun si a cinelor in familie. Cu toate ca ne gandim la relaxarea pe care o vom resimti de sarbatori alaturi de familie, deja suntem ingrijorate de un aspect important: cadourile pentru cei dragi! Cu siguranta cei din jurul nostru vor spune ca noi suntem cadoul lor, insa intotdeauna o surpriza unica, frumos impachetata si ascunsa sub brad va starni bucurie!
Ne face mare placere sa venim in intampinarea ta cu cateva propuneri de cadouri vestimentare, care oricand vor aduce bucurie mamei, surorii sau prietenei tale!
Totul este la un click distanta si ne asiguram ca Mosul ajunge cu comanda inainte de Craciun, in timp util, astfel incat tu sa le poti impacheta si ascunde grijuliu sub bradul impodobit.

Rochie pentru dive by Ana Radu

Rochia de party este cea care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba noastra in aceasta perioada. Asadar, planifica o mega surpriza prietenei tale si comanda una din rochiile designed by Ana Radu si te asiguram ca veti avea parte de cel fashionable party de Craciun!

recomandari-pentru-cadouri-de-neuitat-2recomandari-pentru-cadouri-de-neuitat-3

Piesele din piele ecologica

Fie ca vorbim de o fusta sau de pantaloni conici din piele ecologica, aceste piese de rezistenta stau la baza unui look sexy si edgy si ar trebui sa incante garderoba oricarei femei. Aceste doua piese sunt recomandarea noastra pentru prietena ta care adora lookul rebel.

recomandari-pentru-cadouri-de-neuitat-4recomandari-pentru-cadouri-de-neuitat-5

Piesele din tricot

Rochiile din tricot sunt starurile sezonului rece, deoarece asigura confort termic fara a te determina sa renunti la eleganta. O rochie creion sau cu croi larg din tricot este un cadou care intotdeauna va fi apreciat. Inainte de a comanda rochia din tricot, asigura-te ca alegi croiul care se potriveste cu silueta si personalitatea femeii pe care o vei surprinde!

recomandari-pentru-cadouri-de-neuitat-6recomandari-pentru-cadouri-de-neuitat-7

Cardiganul din lana

Cardiganul din lana a atras multe aprecieri in acest sezon si este preferat de marea majoritate a femeilor, deoarece poate fi asortat si la o tinuta eleganta si la una mai casual. Tot ce trebuie sa faci este sa te decizi asupra modelului, sa  alegi culoarea preferata si gata, vei avea coletul la usa ta inainte de Craciun! Cardigan tip halat sau cu croi asimetric, indiferent de alegerea ta, cu siguranta cadoul va fi unul de neuitat!

recomandari-pentru-cadouri-de-neuitat-8recomandari-pentru-cadouri-de-neuitat-9

Sursa:
http://www.starsblog.ro/afla-care-sunt-recomandarile-starshiners-pentru-cadouri-de-neuitat/