fashiondays.ro

Rochia de catifea pentru sarbatori!

rochie-de-catifea-1
Delicatetea este o stare, iar atunci cand alegi piesele potrivite care sa contureze un look ce parca nu apartine acestei lumi, prezenta ta devine cu adevarat unica. Astazi iti propunem o serie de rochii de dama din catifea, un material delicat si mofturos, care va aduce un strop din lumea glam a Marelui Gatsby in garderoba ta!
Acum un an Ralph Lauren facea furori pe cel mai renumit runway din New York, propunand o colectie ce avea ca piesa centrala rochia din catifea.
Catifeaua a avut un demers agitat in lumea modei, intrand si iesind din moda in functie de tendinte, insa este clar faptul ca anul acesta de sarbatori catifeaua nu trebuie sa lipseasca din garderoba!
Te  provocam sa te joci cu oufituri care te vor teleporta in lumea Marelui Gatsby, de aceea am ales 4 modele de rochii de catifea pe care trebuie sa le incerci!  Vin sarbatorile, deci hai sa aducem un strop de magie in aparitiile tale!

Rochia de catifea cu croi drept, scurt

Rosul este in mod clar culoarea acestui sezon! Daca este vorba de catifea rosie, atunci cu siguranta ai adus un strop de magie in garderoba. Rochia de catifea cu croi drept si scurta, cu aplicatie de dantela este piesa potrivita pentru petrecerea de Craciun. Detaliul care cu siguranta va atrage privirile si te va duce intr-o alta epoca este cameea aplicata in zona gatului.
Iti propunem aceasta piesa pentru momentul in care alegi sa impodobesti bradul alaturi de cei dragi. Este comoda si classy, totodata.


rochie-de-catifea-2
 

Rochia de catifea tip creion cu paiete aplicate

Daca nu te-ai hotarat cu ce te vei imbraca la cocktailul organizat de prietenii tai, noi iti propunem o rochie care imbina doua elemente cheie ale unei tinute glam: catifeaua neagra si paietele.
Acest model este conceput astfel incat intreaga ta silueta sa fie scoasa in evidenta: umerii sunt subliniati de dantela, sanii si soldurile sunt conturate prin forma topului si volanele din talie, iar coapsele sunt definite de catifeaua de un negru pur! Ai grija la accesorizare: opteaza pentru cercei supradimensionati din cristale si renunta la colier!


rochie-de-catifea-3
 

Rochia de catifea tip creion cu dantela

Am trecut in revista rochia de catifea neagra si rosie, care sunt piese clasice, iar acum te provocam sa iesi din tipare! Verdele smarald este o alegere inspirata atunci cand te gandesti la un outfit pentru o ocazie de-a dreptul speciala.
Aplicatia de dantela da o nota irezistibil de sexy outfitului, iar volanasele si fundita din talie nu fac altceva decat sa o puna in evidenta! Decolteul adanc este echilibrat de aplicatia din dantela, dand un aer misterios tinutei.


rochie-de-catifea-4
 

Rochia de catifea tip clos

Rochia de catifea tip clos este o alegere la fel de sexy precum rochia de catifea tip creion. Se schimba putin abordarea, outfitul ducand spre imaginea de baby doll, romantic, insa efectul este tot unul wow! Croiul pune in centrul atentiei bustul si talia, iar aplicatia de pe talie da o nota vintage tinutei. De data aceasta o poti asorta cu un colier supradimensionat care sa echilibreze cu aplicatia de material din talie.Este alegerea potrivita pentru romanticele incurabile, care doresc sa petreaca o seara de basm alaturi de persoana iubita.


rochie-de-catifea-5


Sursa:
http://www.starsblog.ro/rochia-de-catifea-un-strop-de-magie-in-garderoba-aleasa-pentru-sarbatori/