fashiondays.ro

Rochii croite pentru diva din tine!

rochii-croite-pentru-diva-din-tine-1
Mai sunt doar 4 zile pana la Craciun! Cadourile sunt pe jumatate cumparate, unele impachetate, globurile stau cuminti in cutiute si bradul asteapta sa fie impodobit. Ce poate fi mai frumos decat toata aceasta agitatie de sarbatori? Deja ne-am planificat vizitele si iesirile in club, asa ca tot ce ramane de facut este sa alegem o tinuta pe masura stralucirii Craciunului!
Magia Craciunului ne copleseste treptat si vrem ca totul sa fie ca in povesti. Fiecare dintre noi ar vrea sa se simta asemenea unei dive atunci cand este gazda partyului de Craciun sau chiar musafir! Mos Craciun merita asteptat with style!
Daca nu ti-ai ales inca outfitul pentru Craciun, mai ai timp sa o faci! Noi te ajutam cu cateva sugestii pentru ca tu sa te simti ca o diva defiland pe covorul rosu!

Rochie stralucitoare, croi drept

Asigura-te ca aparitia ta este una de neuitat si alege o rochie stralucitoare. Fie ca este vorba de o rochie cu paiete sau una din material stralucitor, aparitia ta va fi de neuitat. Decolteul fin pune in valoare umerii si forma fetei, iar croiul scrut si drept fac ca aceasta tinut sa fie potrivita atat pentru o cina in familie, cat si pentru o iesire in club.
Nu uita ca accesorizarea in acest caz este minimal, efectul fiind deja oferit de stralucirea outfitului.

rochii-croite-pentru-diva-din-tine-2rochii-croite-pentru-diva-din-tine-3
 
Rochie cu aplicatii de dantela, croi tip creion

In cazul in care vrei sa iti rezervi rochia cu efecte stralucitoare pentru seara de Revelion poti alege o rochie cu croi asimetric, tip creion, cu aplicatii de dantela. Efectul glam este oferit de linia adanca a decolteului care este conturata de pietre albe, stralucitoare. Outfitul este perfect pentru un cocktail party sau pentru o cina intima in familie.

rochii-croite-pentru-diva-din-tine-4rochii-croite-pentru-diva-din-tine-5

Rochie de catifea, croi tip creion

Trecem la texturi mai simple, la rochii fara aplicatii de paiete sau dantela. Zilele trecute am vorbit despre puterile magice ale unei rochii de catifea, fie ea rosie sau neagra, si despre faptul ca aceasta nu trebuie sa lipseasca din garderoba in acest sezon.
Iti recomandam o rochie ingenioasa din catifea cu aplicatii de pietre pe linia decolteului. Croiul este tip creion, iar ca lungime rochia ajunge putin sub genunchi, oferind un aer misterios tinutei. Spuneam ca este o rochie ingenioasa si iata de ce: aceasta poate fi purtata dupa gust, fie cu decolteul in fata fie cu el in spate. Grozava idee, nu-i asa?

rochii-croite-pentru-diva-din-tine-6rochii-croite-pentru-diva-din-tine-7

Rochie cu voal, croi tip clos

Rochia cu aplicatie de voal aduce o nota de feminitate specifica altor vremuri. Rochia tip clos iti pune in evidenta talia prin croiul sau mulat in partea superioara a trupului, iar bustul este subliniat de decolteul fin pe linia caruia sunt aplicate pietre. Outfitul te duce in epoca filmelor romantice, facandu-te sa te imaginezi dansand cu printul tau intr-o sala de bal fermecata!

rochii-croite-pentru-diva-din-tine-8rochii-croite-pentru-diva-din-tine-9

Alege sa primesti magia sarbatorilor optand pentru o rochie festiva, perfecta pentru o diva!

Sursa:
http://www.starsblog.ro/descopera-cele-4-rochii-special-croite-pentru-diva-din-tine/