fashiondays.ro

Rochii de revelion din dantela cu paiete

rochie-de-revelion-1
In ultima colectie Miss Grey, am creat si noi rochii de Revelion la superlativ, definite printr-un rafinament aparte si o eleganta ireprosabila, menite sa te transforme pe deplin, astfel incat sa ai parte de momente de neuitat. Rochiile de Revelion Miss Grey devin o experienta in sine, si acesta a fost principalul motiv pentru care am gandit si am creat cu drag cele mai sofisticate modele pe care sa ti le punem la dispozitie. In culori fermecatoare, cu accente de inspiratie romantica si din cele mai apreciate materiale din lumea modei, creatiile noastre inspira stralucire si feminitate in forma deplina.

Astazi, iti recomandam rochiile de Revelion din dantela cu paiete, care speram sa te inspire in alegerea tinutei perfecte pentru noaptea dintre ani. Rochiile de Revelion din dantela cu paiete sunt modele de care te vei indragosti, prin simplul fapt ca au o alura fermecatoare si extrem de eleganta. Disponibile in trei culori senzuale - albastru imperial, bordo-marsala si verde smarald, rochiile de Revelion din dantela cu paiete sunt prin definitie o bijuterie, motiv pentru care un colier sofisticat este mai mult decat suficient pentru a-ti completa pe deplin tinuta.

Imbraca, in noaptea dintre ani, cea mai populara culoare a anului 2015 - tonurile de bordo-marsala, purtand rochia de Revelion Zaira burgundy. Confectionata integral din dantela brodata cu fir de paiete stralucitoare si elegante, rochia midi te transforma intr-o femeie deosebit de fermecatoare nu numai datorita culorii seducatoare, ci si datorita design-ului pe umeri, creat astfel incat liniile siluetei tale sa fie puse in valoare. Sofisticata fara a fi ostentativa, rochia de Revelion din dantela pe umeri are un aer retro-vintage, care atrage categoric atentia si surprinde placut orice privitor. 

rochie-de-revelion-2

De inspiratie romantica, rochia de Revelion Zaira din dantela brodata cu fir de paiete in tonuri elegante de verde smarald se potriveste de minune cu accesoriile aurii, spre exemplu, conferindu-ti o tinuta de neuitat, demna de cele mai sofisticate evenimente.

Te invitam sa iti alegi rochiile de revelion din dantela cu paiete favorite, cu ajutorul carora sa cuceresti inimile si privirile tuturor, la trecerea dintre ani. 

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-de-revelion-din-dantela-cu-paiete-atrage-toate-privirile/