fashiondays.ro

Rochii din tricot ideale pentru iarna

ROCHIE-DIN-TRICOT-1
De ceva vreme a venit sezonul pe care il numim cu drag sweater weather, pentru ca ne invita la tinute pufoase si calduroase, ce ne asigura rasfatul de care avem nevoie. Piesele din tricot sunt proaspat revendicate de marile podiumuri de moda din lume, care se intrec in outfituri care mai de care mai inventive.
Motivul pentru care ar trebui sa ai in garderoba piese din tricot este simplu: piesele sunt practice si comode, calduroase si usor de asortat.
In acest sezon cea mai eleganta piesa din tricot este rochia de dama. Fie ca e vorba de rochie de dama mulata sau larga, cu forma definita sau asimetrica, rochia din tricot este starul oricarei garderobe!

Rochia midi mulata turtleneck

Este rochia care iti scoate in evidenta formele si iti ofera confort termic. Modelul este unul minimal, fie ca vorbim de un tricot simplu fara efecte, fie ca vorbim despre un tricot inventiv, rochia de dama mulata de tip helanca este piesa de care ai nevoie in acest sezon. Poate fi o tinuta potrivita pentru o zi la office sau o iesire casual, depinde de modul in care decizi sa o asortezi.

ROCHIE-DIN-TRICOT-2ROCHIE-DIN-TRICOT-3

Rochia midi mulata cu decolteu in V

Este o alta forma a rochiei din tricot, taietura in V generand un decolteu nici prea generos si nici prea mic, ci decolteul potrivit. Aceasta poate fi purtata in stil office sau casual, iar in functie de textura tricotului este necesara sau nu asortarea cu un colier in jurul gatului.

ROCHIE-DIN-TRICOT-4ROCHIE-DIN-TRICOT-5

Rochia larga din tricot

Am ajuns la rochia din tricot asimetrica sau cu aplicatii de dantela. Pentru un look atipic si feminin pana la ultima fibra de lana, rochia asimetrica din tricot cu ochiuri mari, este cea mai buna optiune. De data aceasta poti asorta rochia cu o pereche de cizme inalte, nu prea elegante, care sa iti ofere un look casual. La fel si in cazul rochiei din tricot cu aplicatii din dantela. Desi dantela este un element fin, piesa nu permite o asortarea prea eleganta, ci mai degraba o asortare care sa contureze un look casual smart.

ROCHIE-DIN-TRICOT-6ROCHIE-DIN-TRICOT-7

Sursa:
http://www.starsblog.ro/3-modele-de-rochii-din-tricot-ce-iti-asigura-confortul-in-aceasta-iarna/