dyfashion.ro

50% reducere la rochiile de catifea

Imbratiseaza atitudinea eleganta si seducatoare, purtand rochii rosii de catifea! Stim ca e frig afara si ca nu prea ne vine sa purtam rochite, insa... ce femeie se poate abtine sa nu poarte o rochie, chiar si iarna? Daca si tu faci parte din categoria femeilor care iubesc rochiile, si le poarta de fiecare data cand au ocazia sa faca acest lucru, avem recomandarile perfecte pentru tine: modele superbe de rochii rosii elegante din catifea, cu reduceri de 50%!

In sezonul rece, rochiile de catifea sunt preferatele noastre: nu numai pentru ca este imposibil sa dam gres purtandu-le, dar si pentru ca au un farmec aparte, greu de trecut cu vederea, conferind oricarei puratoare o eleganta incomensurabila, fiind, in acelasi timp, extrem de confortabile si calduroase. Cele mai calduroase rochii elegante, am putea spune. Iata de ce credem ca fiecare femeie ar trebui ca in sezonul rece sa aiba in garderoba cel putin un model de rochie de catifea eleganta. Daca mai mentionam si versatilitatea lor excelenta, atunci nu mai ramane nimic de spus ca si contra-argument impotriva achizitionarii acestor articole vestimentare atat de indragite. Desi se spune adesea ca rochiile de catifea sunt pretentioase si este foarte usor sa dai gres atunci cand le porti, lucrurile stau, de fapt, altfel: este imposibil sa nu arati bine intr-o rochie de catifea, decat daca reusesti sa dai dovada de prea mult entuziasm si sa iti incarci tinuta cu accesorii inutile. Aminteste-ti, intotdeauna cand porti rochii din catifea, ca materialul din care acestea sunt confectionate este unul extrem de sofisticat si suficient siesi; de aceea, rochiile de catifea nu trebuie accesorizate la fel cu rochiile din dantela, matase sau bumbac. Fiecare material are specificitatile sale, care determina daca rochia respectiva arata bine sau nu in combinatie cu anumite elemente. Iar catifeaua este una dintre cele mai sofisticate texturi, care inspira ea insasi suficienta eleganta incat sa nu necesite o multitudine de bijuterii alambicate care sa o puna in valoare. 



 

Optezi pentru ceva simplu, si de efect, atunci cand vrei sa te faci remarcata? In acest caz, iti recomandam rochia rosie de catifea Anne: de lungime midi, rochia este ideala pentru sezonul rece, indiferent ca alegi sa o porti la birou sau la ocazii festive. Design-ul este creat in asa fel incat sa iti urmareasca discret formele feminine, valorificandu-ti silueta, in vreme ce materialul ii permite corpului sa respire si sa se simta confortabil. Decupajul de pe picior, alaturi de decolteul fermecator insa fara a da senzatia de prea mult, finiseaza rafinamentul si eleganta rochiei rosii de catifea, conferindu-i atat o alura luxurianta, cat si classy.

Te invitam sa urmaresti cu atentie categoria de Reduceri de pe site, si sa iti alegi modelul favorit de rochie rosie de catifea, cu 50% reducere!

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/reduceri-de-50-la-suta-la-rochiile-rosii-de-catifea/