fashiondays.ro

Alege-ti rochia pentru Ziua Indragostitilor!

alege_rochia_pentru_ziua_indragostitilor_1
Ne apropiem cu pasi rapizi de luna februarie. De ce este asa de speciala aceasta luna? Pentru ca pe 14 februarie sarbatorim Ziua Indragostitilor. De la o sarbatoare specific americana, am ajuns sa declaram ziua de 14 ca fiind sarbatoarea internationala a indragostitilor! De aceea avem nevoie de o tinuta speciala pentru o seara petrecuta cu persoana iubita.

Ce culoare poate reprezenta mai bine pasiunea, decat rosul intens? Am pregatit pentru tine o serie de rochii de dama irezistibile, de un rosu intens si cu aplicatii ce dau stralucirea aparitiei tale!

E momentul sa vorbim in limbajul pasiunii. E momentul sa vrajesti mintea partenerului tau optand pentru o rochie cu model hipnotizant!

Rochia de dama `tip bandaj`

Primul model ales este o rochie mini tip turtleneck, fara maneci. Singurele aplicatii de paiete si pietre strass sunt in zona gatului, pe voalul care acopera partea superioara a pieptului si gatul. Rochia e croita din benzi elastice orizontale.

Este rochia denumita `rochia bandaj` datorita modului de dispunere a fasiilor elastice. Modelul este adorat de catre celebritatile de la Hollywood, care nu pierd ocazia de a se expune pe covorul rosu purtand o astfel de tinuta.

alege_rochia_pentru_ziua_indragostitilor_2alege_rochia_pentru_ziua_indragostitilor_3

Rochia de dama cu bretele

Este rochia pe care am intalnit-o cel mai des in serialul `Sex and the City`, fiind purtata de catre personajul principal in combinatie cu o haina de blana, sporind astfel caracterul glam al tinutei.

Rochia cu bretele aleasa pentru tine este speciala datorita modelului unic realizat prin aplicatia de pietre strass si paiete. Poate fi purtata cu un bolero negru, simplu din material mat sau lucios, ori cu un sal pe umeri. Iti recomandam lookul `Sex and the city`, caci este unul glam, specific nonconformismului newyorkez si potrivit pentru o seara ce se anunta plina de pasiune!

alege_rochia_pentru_ziua_indragostitilor_4alege_rochia_pentru_ziua_indragostitilor_5

Rochia de dama cu aplicatii de voal si pietre

Suntem fascinati de puternicul contrast dintre alb si rosu, de aceea ne-am spus ca trebuie neaparat sa iti recomandam aceasta rochie! Modelul este realizat din pietre strass si pietre cubice de dimensiune mare, totul fiind echilibrat de insertiile de voal in zona sanilor si a spatelui.

Este genul de outfit potrivit femeilor dinamice, sigure pe feminitatea lor si celor care iubesc sa se joace cu focul! O tinuta care cu siguranta va pune la incercare imaginatia partenerului.

alege_rochia_pentru_ziua_indragostitilor_6alege_rochia_pentru_ziua_indragostitilor_7

Rochia de dama cu insertii de broderie

Rochia de dama cu insertii de broderie si aplicatii de paiete este un outfit potrivit romanticelor incurabile. Broderia este aplicata in zona umerilor, a bustului, mergand spre talie unde cedeaza locul voalului dispus in volane bogate.

Alegerea combina atitudinea jucausa cu cea rafinata, fiind potrivita pentru o iesire la cina intr-un restaurant select sau la o intalnire romantica de la care nu stii la ce sa te astepti!

alege_rochia_pentru_ziua_indragostitilor_8alege_rochia_pentru_ziua_indragostitilor_9

Rochia de dama cu aplicatii de pietre si umeri cazuti

Rochia este o combinatie echilibrata intre aplicatii de paiete si pietre strass, in partea superioara, si tulle in partea inferioara.

Poate partenerul doreste sa iti faca o surpriza, de aceea ar trebui sa fii pregatita pentru orice tip de intalnire, aceasta rochie fiind potrivita si pentru o iesire la opera, la restaurant sau chiar pentru o escapada neprevazuta la Paris!

alege_rochia_pentru_ziua_indragostitilor_10alege_rochia_pentru_ziua_indragostitilor_11

Pantofi de dama perfecti pentru tinutele Sherri Hill

In materie de pantofi, iti recomandam pantofii cu varf ascutit din piele lacuita, stiletto. Nu poti da gres alegand o astfel de pereche de pantofi ultra hot. Se pot asorta la oricare din tinutele de mai sus, avand un design minimal are nu va incarca tinuta.

O alta alegere inspirata sunt pantofii cu fundita sau cei cu siret, pe care ii poti asorta la rochiile de dama mulate, fiind un accesoriu ultra fashionable. Detaliile acestor pantofi vor dicta nota outfitului: ultra hot sau romantic.




VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE ROCHII SHERRY HILL, CLICK AICI

Sursa:
http://www.starsblog.ro/senzual-sau-romantic-alege-ti-din-timp-rochia-pentru-ziua-indragostitilor/