dyfashion.ro

Cardigane de dama asimetrice

Cardigane-de-dama-asimetrice-1
Sansele ca tu sa fii acoperita de o jacheta sau un trench-coat in lunile urmatoare sunt foarte mari. Insa, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la stilul personal si la elementele care te definesc din punct de vedere vestimentar. Adauga garderobei tale, in sezonul rece, un cardigan asimetric cu insertii de paiete, disponibil in doua variante de culoare: negru si gri, ambele deosebite; avand ca principal avantaj versatilitatea, cardiganele asimetrice la reducere Jovana sunt create in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta, astfel ca, indiferent de conformatia ta, ti se va potrivi de minune. Impresionant in primul rand datorita design-ului asimetric, cardiganul de dama Jovana adauga oricarei tinute casual acel plus de stralucire de care are nevoie pentru a se transforma intr-o tinuta chic. Iar combinatiile vestimentare in care il poti purta sunt infinite: de la fuste mini, la fuste asimetrice, la botine, ghetute sau cizme inalte, la jeansi sau pantaloni de piele, cardiganul asimetric este intotdeauna elementul care iti completeaza si definitiveaza tinuta. Invitand la non-conformism, cardiganul de dama asimetric te pune in valoare fara a fi ostentativ.

Cardigane-de-dama-asimetrice-2

Cardiganele asimetrice sunt unul dintre elementele pe care le indragim cel mai mult in lumea modei. De fapt, iubim asimetriile in general. Desigur, si accesoriile vestimentare simetrice au farmecul si frumusetea proprie, insa lumea vestimentatiei si a modei, frumosul nu echivaleaza intotdeauna cu ceea ce este general acceptat ca fiind fermecator sau clasic. Moda este in permanenta dinamica, si este despre individualitate, unicitate si inovatie. Iar piesele vestimentare asimetrice reprezinta, in acest context, cea mai simpla maniera de exersare a creativitatii.

Pentru momentele in care iti doresti sa evadezi din rutina si vrei ceva diferit, achizitioneaza-ti cardiganele asimetrice de dama marca Miss Grey. Gri sau negre, cardiganele iti vor infrumuseta cu siguranta ziua si tinuta, in asa maniera incat acest aspect pozitiv se va reflecta in atitudinea ta. Iar atitudinea ta, va influenta categoric si atitudinea celor din jurul tau, care te vor sufoca cu complimente si zambete.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/cardigane-de-dama-asimetrice-stilul-reflectat-in-design-uri-avangardiste/