fashiondays.ro

Cei mai sexy pantofi ai acestui an!

pantofi_sexy_cu_varf_ascutit_1
Pentru ca in ultima vreme am mentionat destul de mult pantoful de dama cu varf ascutit, acum e momentul sa vorbim mai pe larg despre acesta. De ce? Pentru ca este cel mai hot trend in materie de pantofi de dama in acest an si pentru ca suntem hipnotizate de multitudinea designurilor care pur si simplu iti taie respiratia!

Farmecul acestor pantofi este ca pot fi asortati la o multime de tinute, poate jongla cu stilurile si poate metamorfoza un stil in altul.


Poarta o pereche de boyfriend jeans, o camasa alba clasica si o pereche de pantofi sport, si ai obtinut un look casual. Schimba pantofii sport cu pantofi cu toc si varf ascutit si ai un outfit smart casual.


pantofi_sexy_cu_varf_ascutit_2

Sa vedem cum putem sa ne jucam cu pantalonii conici si pantofii cu varf ascutit. Mix & match o pereche de pantaloni conici negri, cu un pulover cu motive geometrice si accesorizeaza-le cu o pereche de pointed toe shoes fara toc si vei avea un look casual smart.
Schimba puloverul de dama cu un maieu de dama alb sau negru si un sacou de dama cambrat pe talie. Tocmai ai obtinut un look business smart! Cool, nu-i asa?


pantofi_sexy_cu_varf_ascutit_3
 

Acum, ca ne-am distrat putin cu stilurile, vrem sa iti recomandam cateva modele pe care le adoram si care trebuie purtate in acest an.


Pantofi din piele lacuita cu varf ascutit

Sunt in topul preferintelor cand vine vorba de pointed toes shoes! Merg asortati cu skinny jeans, boyfriend jeans, pantaloni conici, fuste si rochii de dama. Sunt o nebunie, trebuie incercati!


pantofi_sexy_cu_varf_ascutit_4

Pantofi din piele naturala cu varf ascutit

Fie ca alegi un pantof monocrom sau unul cu doua nunate puternic contrastante, pantoful din piele naturala cu varf ascutit va ramane in mod cert o piesa clasica! Poti accesoriza acest pantof cu tinute office: fusta, rochie de dama sau chiar pantalon. Poti alege sa ii porti la o ocazie speciala. Ai nenumarate posibilitati, toate la un toc distanta!
pantofi_sexy_cu_varf_ascutit_5

 

Pantofi din piele intoarsa cu varf ascutit

Pantoful din piele intoarsa, cu varf ascutit si de culoare roz este unul din cele mai iubite modele de pantofi! Culoarea este una jucausa, indrazneata si mofturoasa! Asta spune multe despre cea care decide sa il porte: este o femeie indrazneata ce nu se multumeste cu piese banale.


pantofi_sexy_cu_varf_ascutit_6

Pantofi din piele naturala, cu varf ascutit si bareta

Pantofii cu barete in jurul gleznei sunt o optiune sexy pentru ocazii speciale, cat si pentru o tinuta office. Acum, totul depinde de pielea din care este facut pantoful. Acest model poate fi purtat la fusta, rochie si chiar pantaloni 3/4. Sunt classy si sexy, au tot ce trebuie pentru un look wow!


pantofi_sexy_cu_varf_ascutit_7

 VEZI COLECTIA DE INCALTAMINTE DAMA CLICK AICI

Sursa:
http://www.starsblog.ro/pantofii-cu-varf-ascutit-declarati-cei-mai-sexy-pantofi-ai-acestui-an/