dyfashion.ro

Cum accesorizam rochiile cu paiete?

cum-accesorizam-rochiile-cu-paiete-1
Fii eleganta. Intotdeauna. Foarte multe modele de rochii cu paiete de seara iti permit sa iti creezi o tinuta classy, eleganta. Pentru a te asigura ca te folosesti la maximum de acest potential, incorporeaza accesorii care adauga rochitei tale cu paiete un aer elegant. Perlele, spre exemplu, sunt una dintre cele mai potrivite optiuni cand vine vorba despre accesorizarea unei rochii de seara din paiete, care sa arate foarte sofisticat. Poarta un colier si o pereche de cercei din perle cu rochia ta din paiete (evident, doar daca textura si design-ul acesteia iti permite sa folosesti aceste accesorii), si inspira eleganta.

Joaca-te cu texturile. In ceea ce priveste alegerea gentii si a pantofilor pe care sa ii combini cu rochia ta cu paiete, daca faci neinspirata alegere de a opta pentru materiale cu o stralucire similara cu cea a rochitei, nu vei face decat sa iti incarci tinuta. De aceea, opteaza pentru texturi care aduc un plus de interes vizual tinutei tale: pielea intoarsa, de exemplu, este o optiune fericita in acest caz. Poti, de asemenea, sa te joci cu culorile, daca rochia ta cu paiete este una in tonuri neutre: o rochie din paiete argintii, precum cea din imagine, se potriveste de minune cu o pereche de pantofi stiletto si o geanta de tip plic rosii, confectionate din catifea. Atat textura, cat si culorile, nu vor face decat sa iti puna in valoare rochita, definitivandu-ti alura eleganta. Chiar si clasicii pantofi de piele cu design interesant sau modele abstracte sunt o optiune viabila, adaugand un plus de dimensiune imaginii tale. 


cum-accesorizam-rochiile-cu-paiete-2
 

Da, poti sa fii casual. De obicei, o rochie cu paiete este pastrata in garderoba noastra festiva, pentru evenimentele speciale de seara. Cu toate acestea, cine nu si-ar dori sa poarte de mai multe ori rochia in care a investit si care ii place atat de mult? Adoptand un stil usor casual, poti avea ocazia sa porti superba rochie cu paiete din dulapul tau in mai multe contexte. Poart-o in combinatie cu o jacheta din denim, dresuri cu model si botine cu accente rochk pentru o iesire in oras de weekend cu prietenii, sau adauga un pulover simplu negru peste rochia ta, valorificand doar portiunea inferioara a acesteia. Daca vrei sa porti o rochie din paiete la o petrecere cocktail, combin-o cu un blazer negru, simplu, si o pereche de balerini eleganti pentru o tinuta mai mult decat potrivita pentru acest tip de eveniment. 

ALEGE DIN OFERTA DE ROCHII DE SEARA, CLICK AICI

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochiile-cu-paiete-de-seara-cum-le-accesorizam-corect/