dyfashion.ro

Fuste pentru o tinuta sic & trendy

Fusta creion nude

Fusta creion nude

Produse Noi/Pure Love , Sales Pure Love
Este la fel de trendy ca si clasica fusta creion din piele, insa fusta creion din lac are un aspect mult mai extravagant si nu va trece neobservata. Nu este rigida si poate fi purtata cu usurinta.







FUSTA CLOS ANIMAL PRINT

FUSTA CLOS ANIMAL PRINT

Haine , Haine/Colectii/
Ofera o varianta eleganta de a purta animal print intr-o tinuta casual sau chiar intr-o tinuta de cocktail. Fusta clos animal print scoate in evidenta talia si ascunde soldurile ample sau coapsele groase. Profitati de materialul sau robust si textura tip piele intoarsa potrivite acestui sezon.


OFERTA COMPLETA FUSTE CLICK AICI

Fusta midi

Fusta midi

Haine/Produse/Fuste ,
Fusta midi este garantia unui look feminin si sofisticat, dar totodata iti ofera libertate de miscare. In timpul zilei o poti purta cu balerini, iar seara poti alege o pereche de pantofi stilettos. Modelul poarta o fusta marimea 36. Dimensiuni model: 178 cm inaltime, 86 cm bust, 66 cm talie, 90 cm sold.



Fusta conica

Fusta conica

Haine/Produse/Fuste 
Fusta conica din piele ecologica este o reinterpretare sexy a clasicei fuste creion. Se asaza perfect pe linia corpului gratie materialului usor elastic. Despicatura care lasa piciorul la vedere da libertate de miscare si are, totodata, un efect de alungire a siluetei. Lungime: 60 cm Modelul are 1.77m si poarta marimea 36



Fusta neagra perforata

Fusta neagra perforata

Sales Pure Love
Pentru o tinuta sic & trendy, fusta neagra perforata este alegerea perfecta. Nu este transparenta si poate fi usor integrata intr-o tinuta de zi sau intr-una de club.






Fusta scurta cu fermoar la spate

Fusta scurta cu fermoar la spate

Haine/Produse/Fuste ,
Fusta scurta e utila atat pentru vestimentatia de zi cu zi, cat si pentru evenimentele de seara. Daca ai picioare frumoase si o silueta de invidiat, sau esti o persoana mignona, aceasta piesa este ideala pentru a-ti scoate in evidenta atuurile. E esential sa ai in garderoba cel putin o fusta mini cu un model inedit sau cu detalii special – cum e fermoarul la spate - pe care sa o poti purta cu succes in orice imprejurare. Lungime:Centru spate pana la tiv inclusiv: 49 cm


Fusta din piele cu cordon in talie

Fusta din piele cu cordon in talie

Haine/Produse/Fuste ,
Fusta din piele cu cordon in talie si o lungime midi a devenit una dintre cele mai dorite piese ale sezonului. Modelul se potriveste mai ales femeilor cu o silueta longilina si talie bine definita. Pentru un maxim efect, poart-o cu stilettos sau cu botine cu tocuri inalte Lungime:Centru spate pana la tiv inclusiv: 66 cm



Fusta cu taietura dubla

Fusta cu taietura dubla

Haine/Produse/Fuste , 
In momentele dedicate seductiei, poarta o piesa senzuala: fusta cu taietura dubla! Linia creion clasica in combinatie cu decupajele laterale care lasa discret picioarele la vedere atunci cand pasesti reprezinta doza ideala de eleganta si sex-appeal. Nu rata o investitie inteligenta, fusta cu taietura dubla va fi la moda si la toamna! Modelul are 1.77m si poarta marimea 36. Dimensiuni model: 178 cm inaltime,86 cm bust, 66 cm talie, 90 cm sold. Lungime centru-spate pana la tiv inclusiv: 69cm.


OFERTA COMPLETA FUSTE CLICK AICI


Fusta midi in A

Fusta midi in A

Haine/Produse/Fuste , Haine , Produse Noi ,
Croiala in A creeaza usor volum in partea de jos a siluetei. Astfel, cu cat e mai ampla in partea de jos, cu atat mai ingust va parea mijlocul tau! Foloseste-te de fusta midi in A atunci cand doresti sa ascunzi anumite defecte sau pentru a sublinia zonele trupului pe care le consideri atragatoare. Modelul poarta o fusta marimea 36. Dimensiuni model: 178 cm inaltime, 86 cm bust, 66 cm talie, 90 cm sold.


Fusta asimetrica din stofa

Fusta asimetrica din stofa

Haine/Produse/Fuste , Haine , Produse Noi , 
Fusta asimetrica din stofa este conceputa sa avantajeze orice silueta. Fiind foarte stramta, crapatura din fata este un detaliu sexy dar si functional, care iti permite sa misti in voie, fara a intampina dificultati cand mergi, sau cand te asezi pe scaun. Modelul are 1.77m si poarta marimea 36. Lungime: Centru spate pana la tiv inclusiv: 61 cm



Fusta din stofa subtire

Fusta din stofa subtire

Haine/Produse/Fuste , Haine , Produse Noi
Daca nu stii ce sa porti la birou iarna asta, alege sa fii diferita! Cu fusta din stofa subtire alba, decorata cu nasturi negri in contrast, te vei face cu siguranta remarcata. Lungime:Centru spate pana la tiv inclusiv: 64 cm




FUSTA DIN PIELE ECOLOGICA

FUSTA DIN PIELE ECOLOGICA

Haine/Colectii/
O fusta din piele ecologica poate sa fie piesa cheie atat intr-un outfit elegant ,cat si intr-unul sport-sic.







FUSTA - Prima Intalnire

FUSTA - Prima Intalnire

Haine/Colectii/Moments ,
Fusta mini este o alegere inspirata pentru prima intalnire. Nu este insa obligatoriu sa o porti intr-o nota eleganta. Daca nu esti fana pantofilor stiletto si a bluzelor din matase o poti asocia cu o pereche de pantofi sport si un sweatshirt cool.



OFERTA COMPLETA FUSTE CLICK AICI



FUSTA LUNGA

FUSTA LUNGA

Haine/Colectii/
Fusta lunga cu croiala clepsidra, cu un clin amplu la spate, accesorizata diferit, poate fi purtata in orice moment al zilei sau la cele mai sofisticate petreceri.






FUSTA PEPLUM

FUSTA PEPLUM

Haine/Colectii/
Fusta conica cu peplum este o interpetare moderna a modelului clasic care avantajeaza orice tip de silueta.