dyfashion.ro

Rochii din dantela la preturi reduse

rochie-din-dantela-la-reducere-1
O rochie de seara verde bine aleasa, purtata la o  intalnire romantica sau la o petrecere formala de seara, te va scoate in evidenta fara ca tu sa depui eforturi in acest sens. O rochie de seara verde fascinanta poate reprezenta un element extrem derochie-de-seara-verde-dantela-reducere important pentru atitudinea increzatoare a unei femei, motiv pentru care este esential sa stii sa iti alegi cele mai potrivite modele pentru tine. Astazi, iti recomandam sa optezi pentru rochii de seara verzi din dantela, pe care ti le punem la dispozitie la jumtate de pret! Alegand o rochie de seara unica si stralucitoare, vei comunica intregii lumi faptul ca esti  o femeie puternica si frumoasa. Chiar si rochiile de seara verzi din dantela vin in numeroase texturi, modele si nuante, astfel incat sa se potriveasca oricaror preferinte in materie de moda si astfel incat sa avantajeze orice tip de conformatie a siluetei. In plus, lungimile si design-urile existente sunt si ele variate, astfel incat sa iti evidentiezi personalitatea in functie de necesitati: fie printr-o tintua mai provocatoare, fie printr-o tinuta mai formala si conservatoare, dar totusi indrazneata.

Astazi, iti prezentam trei modele inedite de rochii de seara verzi din dantela, pe care sa le porti la cele mai deosebite evenimente si pe care sa te grabesti sa le achizitionezi, pentru ca au reduceri de 40% si 50%! Incantatoare prin delicatete si rafinament, rochiile de seara verzi din dantela marca Miss Grey pot fi purtate cu succes la numeroase categorii de evenimente, datorita versatitilitatii lor. 

rochie-din-dantela-la-reducere-2

Confectionata integral din dantela fina, brodata cu fir de paiete, rochia de seara verde Renata este alegerea ideala pentru orice femeie care isi doreste sa se faca remarcata printr-o aparitie senzuala, provocatoare, si stilata simultan. Sunt avantajate doamnele si domnisoarele cu o silueta de invidiat si picioare frumoase, datorita faptului ca lungimea rochiei pune in valoare picioarele purtatoarei, urmarindu-i, discret, si formele feminine. Paietele adauga gradul de stralucire necesar pentru a completa tinuta, in vreme ce decolteul atent croit, alaturi de spatele usor decupat, iti completeaza alura seducatoare, avidentiindu-ti formele feminine.

Acceseaza acum si alege-ti, din categoria de REDUCERI, rochiile de seara verzi din dantela preferate, la preturi irezistibile!

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-de-seara-verzi-din-dantela-la-preturi-reduse/