dyfashion.ro

Haine femei din blana naturala

haina-din-blana-naturala-1
Revine in trend haina din blana naturala si LaFemme ti-a pregatit mai multe modele  din blana naturala si anume ;haine,jachete,veste,esarfe,poncho,etc.

Gerul de afara care a venit   ne obliga sa purtam ceva foarte calduros si modern in acelasi timp  si  atuncio ce poate fi mai bun decat o haina de blana, in tendintele sezonului? Indiferent ca alegi blana naturala sau cea artificiala, aceasta piese vestimentare nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Noi iti propunem mai jos  cateva haine de blana  naturala pentru iarna.

Incepem cu o esarfa cu ciucuri din blana de iepure foarte moderna,calduroasa care da tinutei tale clar un plus de valoare si o scoate din anonimat atragand toate provirile.

esarfa_grena_cu_ciucuri_de_iepure_241111-23_2_

Mergem mai departe si ne oprim asupra vestelor de blana naturala care atat sezonul trecut dar si sezonul acesta fac istorie si sunt foarte prezente in colectiile designerilor.Vesta de blana  este un produs versatil si poate fi prezenta atat in tinutele casual,smart,office dar si sport.

Este calduroasa,pufoasa,comoda si potrivita pentru orice silueta.

vesta_ecru_blana_iepure_053e_1

Vestele de blana sunt disponibile in magazinul LaFemme pe mai multe modele,culori,cu ciucuri,cu fermoar,cu capse,mai lungi,mai scurte si in combinatii cu tricot sau alte materiale.Se pot purta atat la fuste,pantaloni femei,rochii femei si dau tinutei un aer romantic.

vesta_bej_din_blana_de_iepure_cu_tricot_in_talie

Poncho-urile sunt de asemenea o optiune clara de luat in seama si in acest sezon,sunt avangardiste si foarte  chic.Se poate purta/aranja  in mai multe feluri.

poncho_tricotat_cu_insertii_blana_naturala_021n_negru_1

Hainele de blana naturala mai ales au fost mereu piese de rezistenta in dulapul nostru,piese  care fac istorie,clasice  si care mereu  sunt moderne si in tendinte.

haina_neagra_blana_naturala_vizon_pha1

Asadar,cu un singur click aici   puteti vedea toate modelele de haine din blana naturala .Ce model v-ati alege?

Spor la cumparaturi istete si va asteptam cu drag online si in magazinele noastre fizice .

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2016/01/haine-din-blana-naturala/