meia.ro%20

sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Modele de bolero super elegante

Bolero din dantelă bonprix (bonprix)

Bolero din dantelă

Blazere și jachete
Model de bolero super elegant, realizat din dantelă, cu 5 nasturi şi mânecile frumos încreţite pe umăr. Se poate purta la ţinutele elegante, dar şi la cele sport. Lungimea pentru măr. 40/42 este de cca. 46 cm. Material: 100% poliamidă, material 2: 96% viscoză, 4% elastanBolero elegant (bonprix)

Bolero elegant 

Blazere și jachete
Bolero elegant, realizat dintr-un material deosebit cu volănaşe, gen lamele. Decolteul este frumos ornat cu capse mici. Lungimea la măr.40/42 este de cca. 44 cm. 100% poliesterBolero cu nasturi decorativi (bonprix)

Bolero cu nasturi decorativi 

Blazere și jachete
Jachetă bolero cu aspect ofiţeresc, la ultimul răcnet! Model cu nasturi decorativi asortaţi, guler înalt şi cusături vieneze de efect. Lungimea la măr. 40/42 este de cca. 40 cm. 60% viscoză, 35% poliester, 5% elastanJachetă-bolero bonprix (bonprix)

Jachetă-bolero

Blazere și jachete
Jachetă genială, realizată în stil de bolero dintr-un tricot delicat. Model cu mâneci 3/4 uşor bufante la nivelul umerilor şi piepţi frumos construiţi cu cusături decorative. Lungimea la măr.42 este de cca. 52 cm. 80% bumbac, 20% poliester


VEZI OFERTA COMPLETA ,CLICK AICIBolerou cu drapeuri decorative (bonprix)

Bolerou cu drapeuri decorative 

Blazere și jachete
Foarte practic! Bolerou drăguț cu drapeuri decorative în zona mânecilor și bată lată. O piesă ce poate fi asortată cu rochii sau topuri fără bretele. Lungime la măr. 40/42 cca. 36 cm. 95% viscoză, 5% elastanBolero din imitatie de piele (bonprix)

Bolero din imitatie de piele 

Blazere și jachete
Cu un model sexi, marca Rainbow! Din imitație de piele cu aspect deosebit și o lungime de cca. 40 cm la măr. 38. Se poate combina la ținute diferite. material superior: 100% vâscoză, căptuşeală: 100% poliesterBolero cu formă scurtă (bonprix)

Bolero cu formă scurtă 

Blazere și jachete
Bolero trendi cu formă scurtă şi mâneci lungi, frumos cambrate. Model prevăzut cu o bentiţă de legare, şi o lungime de cca. 42 cm. 95% viscoză, 5% elastanBolero tricotat bonprix (bonprix)

Bolero tricotat

Blazere și jachete
O piesă şic, perfectă pentru completarea ţinutelor casual-lejere! Model prevăzut cu mâneci tip liliac şi cu o lungime de cca. 64 cm la măr. 36/38. 65% poliester, 35% fibre metalizateBolero din dantelă pentru ocazie (bonprix)

Bolero din dantelă pentru ocazie 

Blazere și jachete
Acest bolero este potrivit pentru orice ocazie. Cu terminațiile din jerseu. Lungime de cca. 36 cm. material superior: 100% poliester, completare: 100% viscoză

0 comentarii: