dyfashion.ro

Rochii clos la reducere, in ianuarie

rochii-clos-la-reducere-1
Rasfata-te, in prima luna din 2016, cu o noua achizitie spectaculoasa: alege-ti modelul favorit dintre rochiile clos pe care ti le punem la dispozitie la jumatate de pret, si comanda pana la sfarsitul lunii ianuarie!

Apanaj al gratiei feminine, rochiile clos adauga personalitatii tale inca o calitate: de data aceasta, o calitate estetica, a rafinamentului si stilului spectacular. Create in asa fel incat sa fie indragite de fiecare femeie in parte, indiferent de conformatia siluetei, rochiile clos sunt un punct de reper atat in stilul femeilor moderne, cat si al celor boeme, indraznete sau care prefera un stil mai conservator; in plus, ne putem imagina purtand o rochie clos la orice eveniment, fara sa avem vreodata indoiala ca nu vom impresiona sau ca nu vom adopta o tinuta adecvata.

Orice garderoba festiva este incompleta in absenta rochiilor clos. De aceea, astazi iti recomandam doua modele gratioase si originale de rochii clos, pe care le poti achizitiona cu 50% reducere in luna ianuarie: este vorba despre rochiile clos la reducere Hellen, pe care le privim mereu cu acelasi interes si entuziasm, si de al caror farmec si stil nu putem sa ne plictisim. Confectionate din neopren, rochiile la reducere sunt disponibile in doua culori senzationale: rosu, pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc sa afiseze feminitate la superlativ, si sa isi evidentieze personalitatea indrazneata si increzatoare prin tinuta lor, si verde smarald, pentru acelea dintre voi care prefera o gama cromatica mai conservatoare, dar care totusi emana un farmec aparte, irezistibil, ce va atrage numeroase complimente. 

rochii-clos-la-reducere-2

Caracterizate de un melanj stilistic fermecator, rochiile clos pun in lumina feminitatea si delicatetea purtatoarei intr-o maniera sublima: talia vizibil accentuata, micile defecte rochie-clos-verde-reducerecategoric umbrite de design-ul menit sa flateze orice tip de silueta, armonia proportiilor si versatilitatea modelelor disponibile sunt doar cateva elemente care ne fac sa iubim rochiile in clos, si sa ne dorim sa le purtam de fiecare data cand avem ocazia.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-clos-la-reducere-in-luna-ianuarie/