dyfashion.ro

Rochii de ocazie, la preturi excelente

Rochii de ocazie, la preturi spectaculoase 1
Astazi, ti-am pregatit o selectie inedita de rochii de ocazie bordo, cu reduceri intre 30 si 50%, pe care sa le adaugi garderobei tale festive in sezonul rece. De la dantela bordata cu fir de paiete, si pana la dantela fina si catifea, rochiile bordo de ocazie pe care ti le propunem sunt create astfel incat sa flateze orice tip de silueta si orice gusturi. Midi sau scurte, in tonuri aprinse de rosu bordo sau marsala intens, rochiile de ocazie la reducere sunt potrivite pentru numeroase evenimente, astfel ca vei reusi sa impresionezi prin aparitia ta purtand oricare dintre modelele prezentate.

Pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc o aparitie sofisticata, stralucitoare, seducatoare si conservatoare simultan, recomandma rochia bordo de ocazie Noelle. Confectionata integral din dantela bordatarochie-bordo-de-ocazie-reducere cu fir de paiete, rochia de lungime midi cu croi conic iti urmareste discret liniile siluetei, evidentiindu-ti formele feminine si conferind-ti un aer extrem de elegant. Manecile trei sferturi o transforma intr-o tinuta ideala pentru ocaziile sezonului rece, in vreme ce spatele usor decupat iti completeaza alura provocatoare, pastrand, in acelasi timp, integritatea unei imagini modeste. 

Rochii de ocazie, la preturi spectaculoase 2
 
Daca esti suficient de increzatoare si indrazneata, alege rochia de ocazie scurta bordo Renata. Creata din dantela fina brodata cu fir de paiete, cu o deosebita atentie acordata detaliilor, rochia scurta de ocazie iti pune in valoare intreaga silueta, conferindu-ti un aspect provocator si feminin. Culoarea si materialele atent alese, alaturi de design, o transforma intr-o tinuta deosebit de eleganta, care se potriveste celor mai pretentioase petreceri si evenimente semi formale sau informale. 

VEZI OFERTA CLICK AICI

Imbratiseaza textura catifelata a rochiilor de ocazie bordo marsala confectionate din unul dintre cele mai sofisticate materiale: catifeaua. De lungime midi, rochiile Olivia, Anne si Medeea expun grade diferite de eleganta, pe care tu le poti adopta la ocaziile deosebite din viata ta. Fiecare se deosebeste printr-un anumit detaliu, fie ca este legat de design, tipar sau stil: rochia de ocazie Olivia bordo se remarca in primul rand datorita insertiilor de dantela de la nivelul decolteului, care iti completeaza si defineste alura eleganta, in vreme ce rochia Anne bordo impresioneaza datorita simplitatii sale covarsitoare, care lasa eleganta in forma pura sa vorbeasca de la sine. Rochia de ocazie Medeea bordo atrage atentia datorita design-ului cu umerii goi, cupelor care iti infrumuseteaza vizibil bustul si croiului conic care iti evidentiaza talia si formele feminine.

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-bordo-de-ocazie-la-preturi-spectaculoase/