fashiondays.ro

Imbracaminte femei urban-chic!

articole-vestimentare-urban-chic-1
Iata ca avem ocazia sa vorbim si despre unul dintre cele mai iubite stiluri din moda urban-chic! Stim ca vremea de afara nu ne ajuta si ne pune bete in roate atunci cand vine vorba de alegerea unei vestimentatii mai putin groase, insa stim si cum sa ne jucam cu piesele incat sa obtinem un outfit comod si trendy.

In cazul in care crezi ca ploaia te poate tine in casa, lasa-ne sa iti spunem ca te inseli! Pregateste-te sa te afisezi pe strazile orasului cu zambetul pe buze si cu umbrela in dotare, caci tu nu vei petrece dupa amiaza de sambata sau duminica inchisa in casa. In niciun caz!

Te invitam sa facem o incursiune in universul garderobei tale si sa discutam putin despre urban-chic. Ce inseamna de fapt acest stil? Pe scurt este vorba de un trend nascut in marile metropole, care au o atmosfera vibranta ce permite mix&match-ul intre articole vestimentare diferite ca stil. Spre exemplu – imbinarea unui palton (care este elegant) cu un pantof sport.

New York castiga teren atunci cand vine vorba de urban-chic! La o simpla privire aruncata pe strazile mega populate ale acestuia, poti vedea o sumedenie de combinatii urban-chic care mai de care mai smart, originale sau… catchy!
Astazi iti propunem 2 tinute ce au la baza pantalonii din piele. Te invitam sa dam un nou twist garderobei tale si sa vedem cum putem obtine un look urban-chic!

Pantalonii din piele si pulover supradimensionat

Stim ca apreciezi pantalonii din piele cat mai mulati, insa avem o veste buna pentru tine > acum poti incerca pantaloni din piele cu croi conic sau cu tur lasat.

Cum ar fi sa incerci pantalonii din piele cu tur lasat in combinatie cu un pulover supradimensionat alb si o pereche de botine cu toc dreptunghiular mega inalt? Poti selecta o geanta cu design tip barcuta si un palton scurt pana in talie. Pantalonii iti vor aduce un puternic look urban, contrastand cu pantofii sofisticati. Curaj, invita-ti prietenele la un pranz si surprinde-le cu noul look!

articole-vestimentare-urban-chic-2articole-vestimentare-urban-chic-3

Pantaloni din piele & palton lung (camel)

Ce parerea ai despre combinatia > pantalon din piele  tip skinny, palton camel lung si pantofi sport? Hm, daca ai strabat din nas la ultima parte trebuie sa iti spunem ca este combinatia urban-chic cel mai des intalnita pe strazile New York-ului si ca trebuie sa incerci acest look chiar daca mergi la cumparaturi, la un concert intr-un pub sau la o plimbare lejera de weekend. Poti adopta lookul chiar si la office, mai ales daca implementezi ideea de casual friday!

Ultimul trend in materie de incaltaminte urban- chic este pantoful cu talpa ultra groasa, ce aduce un aer punk-rock vestimentatiei. Merita incercati, mai ales ca sunt comozi desi par greoi la o prima privire.

articole-vestimentare-urban-chic-4articole-vestimentare-urban-chic-5

Ceasul, sa nu uitam ceasul!

Un look nu este cizelat decat atunci cand ai ales accesoriile potrivite. Noi iti recomandam, la fel ca intotdeauna, un ceas cu cadran lat, cu bratara din piele sau metal, pe care il poti completa cu bratari cat mai atipice! 

Va recomandam noua colectie de haine femei,click aici

Sursa:
http://www.starsblog.ro/urban-chic-e-timpul-pentru-un-look-relaxat-cu-vibe-urban/