fashiondays.ro

Rochiile care vestesc primavara!

rochiile-care-vestesc-primavara-1
Pe zi ce trece simtim cum se apropie primavara. In piata vedem mai multe flori, copacii parca se pregatesc sa primeasca frunze noi, parca si raurile care trec prin oras sunt mai calme si mai prietenoase. Terasele s-au deschis, iar acum poti savura un fresh de fructe sau un cappuccino delicios stand pe terasa la soare, acoperita cu o paturica usoara. Daca natura se pregateste sa imboboceasca, de ce nu ne-am impodobi si noi impreuna cu ea?
Pe strada vedem din ce in ce mai multa matase, din ce in ce mai multe materiale valuroase ascunse sub un palton camel suede. Ne pregatim pentru sezonul florilor, asa cum stim noi mai bine: ne imbogatim colectia de rochii cu imprimeuri florale!

Creatorii de moda au lansat colectiile de primavara-vara urmand ciclul firesc al naturii: au adus multe culori vii, multe contraste puternice si o diversitate impresionanta de imprimeuri florale. In aceasta primvara ai de unde alege atunci cand vine vorba de rochia cu imprimeu floral, mai ales daca esti ahtiata dupa rochiile ladylike!

rochiile-care-vestesc-primavara-2

Una dintre cele mai iubite creatoare de moda, Sherri Hill, a lansat o noua colectie pe cel mai mai cunoscut catwalk din New York, iar asteptarile nu au ramas nesatisfacute! Colectia a urmat o linie romantica, dedicata femeilor care emana eleganta si finete atat prin atitudine cat si prin vestimentatie. Vorbim de volum, echilibru si imprimeuri bogate.

rochiile-care-vestesc-primavara-3

Asa cum te-am obisnuit, urmeaza si recomandarile noastre in materie de rochii cu bogat imprimeu floral:

Rochia de ocazie, lunga cu imprimeu floral

Nu stii cu ce sa te imbraci la acea nunta planificata in martie? Acea nunta la care deja ai confirmat participarea. Nu te panica, deoarce totul este sub control. Rochia cu imprimeu floral este cea mai fashionable solutie! Fie ca alegi o rochie de ocazie cu corset, fara maneci sau chiar o rochie din 2 piese, vei avea parte de o aparitie de invidiat. Ai grija sa nu fii mai frumoasa decat mireasa.

Doua trenduri intr-un singur outfit rochia din 2 piese; imprimeul floral. Wow outfit!

rochiile-care-vestesc-primavara-4rochiile-care-vestesc-primavara-5

Rochia de ocazie, scurta cu imprimeu floral

Ce spui de o rochie scurta cu imprimeu floral? Sau mai bine… de o rochie scurta din 2 piese cu imprimeu floral? Nu-i asa ca nu poti refuza propunerea de a purta la o ocazie speciala una dintre aceste modele. Pastelul se poarta cel mai bine primavara, iar rozul si baby blue sunt doua culori pe care le vom vedea destul de des in acest sezon- asa ne-au promis trend setterii.

Daca vrei un outfit de baby doll, opteaza pentru o rochie scurta cu flori cat mai delicat imprimate, apoi asorteaza-te cu o pereche de pantofi cu toc cui si varf ascutit si o floare prinsa in par. Boem, chic, ultra feminin!

rochiile-care-vestesc-primavara-6rochiile-care-vestesc-primavara-7

Rochia back to business cu imprimeu floral

De ce sa ne limitam la ocaziile speciale pentru a purta rochiile cu imprimeu floral? De ce nu am aduce primavara si in birou? Rochia cu imprimeu floral este o piesa volatila, iar in functie de design poate fi puratata ca outfit office, singura limitare fiind lungimea si… decolteul. Trebuie sa nu ne lasam luate de val si sa fim atente ca acestea sa nu fie prea scurte sau cu decolteu prea generos, pentru a nu distrage atentia celorlalti de la… indatoririle zilnice.

Rochia evazata sau tip creion, pastelata sau nu, monocroma sau plina de contraste vii, orice ai alege la office cu siguranta iti va aduce zambetul pe buze de fiecare data cand vei vedea imprimeul!

rochiile-care-vestesc-primavara-8rochiile-care-vestesc-primavara-9


Va recomandam noua colectie de rochii online,click aici

Sursa:
http://www.starsblog.ro/rochiile-cu-imprimeu-floral-vestesc-apropierea-primaverii-tu-ce-model-preferi/