answear.ro%20

Brandul preferat de incaltaminte copii

brandul-preferat-de-incaltaminte-copii-1
Premiul Scandinavian Outdoor Award recunoaste eforturile ECCO de a deveni brandul preferat de incaltaminte pentru copii. ECCO Biom Hike Kids a castigat premiul Scandinavian Outdoor Award 2016 la categoria incaltaminte pentru copii la ISPO, cel mai mare targ de incaltaminte sport din lume.

ECCO a castigat Scandinavian Outdoor Award 2016 la categoria incaltaminte pentru copii

Inca din 2006, competitia pentru premiile Scandinavian Outdoor Award, gazduita deScandinavian Outdoor Group (SOG), isi propune sa sprijine inovatia in materie de design si produse oudoor, precum si sa promoveze noi produse la nivel global.

Anul acesta, la Scandinavian Outdoor Award au fost nominalizate un numar de 20 de produse ale brandurilor care fac parte din SOG. Juriul international, compus din jurnalisti de specialitate si retaileri din industria outdoor, a ales castigatorii bazandu-se pe urmatoarele criterii: Design, Inovatie, Functionalitate, Calitate si Durabilitate.

Juriul ISPO a decis sa acorde brandului ECCO premiul Scandinavian Outdoor Award pentru sezonul toamna-iarna 2016 la categoria incaltaminte pentru copii, deoarece ECCO Biom Hike Kids ajuta piciorul sa se miste natural si se fixeaza ca o manusa pe picioarele copiilor.

„Suntem foarte onorati sa primim acest prestigios premiu. Ne dorim sa devenim incaltamintea pentru copii la nivel global. Avand in vedere climatul umed si rece caracteristic tarilor scandinave, am lucrat intotdeauna din greu pentru a crea cea mai buna incaltaminte pentru generatiile noi. Premiul pe care l-am primit ne ajuta sa ne simtim si mai aproape de telul nostru global”, a declarat Kristin Käpplinger, Vice Presedinte a Kids Business Unit.

brandul-preferat-de-incaltaminte-copii-2
 
Prevazuti cu sistem Boa® care permite inchiderea sireturilor prin simpla rasucire a unui buton,membrana GORE-TEX® care respira si tine umezeala la distanta, precum si o captuseala la fel de moale si calduroasa ca blana, juriul ISPO a concluzionat ca ECCO Biom Hike Kids este „incaltamintea de iarna perfecta pentru copii”.

Date despre ECCO Biom Hike Kids:

    -Tehnologia NATURAL MOTION® BIOM asigura potrivirea pantofului ca o manusa pe picior.
    -Talpa DIP (direct injectata) este flexibila si amortizeaza socurile.
    -Talpa prevazuta cu cauciuc la exterior permite o tractiune si aderenta remarcabile, pe orice tip de teren.
    -Tocul din poliuretan asigura flexibilitate sporita si confort maxim.
    -Sistemul BOA asigura inchiderea rapida si usoara a sireturilor.
    -Captuseala GORE-TEX® face ca incaltamintea sa ramana uscata si calda in interior, tinand picioarele la adapost de umezeala si frig.
    -Gheata inalta pana la glezna asigura un plus de stabilitate pentru picior.

Ghetele de iarna pentru copii ECCO Biom Hike Kids vor fi disponibile incepand cu luna iunie 2016 in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online ecco.

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/ecco-a-castigat-scandinavian-outdoor-award-2016-la-categoria-incaltaminte-pentru-copii/