fashiondays.ro

Colectie noua de imbracaminte femei

colectie-noua-de-imbracaminte-femei-1

Pulover Top Secret Chic Note Grey (Top Secret)

Pulovere
Pulover chic cu aplicatii la baza gatului. Rolul acestor accesorii este de a face din acest model unul usor de combinat. Da viata unei tinute deloc monotone, poarta-l cu o pereche de jeansi sau colanti colorati!




Colectia de pulovere dama click aici



colectie-noua-de-imbracaminte-femei-2

Pulover Elegant Lady Brown

Pulovere
Pulover din tricot, pe talie cu guler din blanita. Este un model care se potriveste atat la fuste cat si la pantaloni. Iti recomandam sa o porti la fuste, cu o pereche de cizme lungi si un taior pana in talie.






colectie-noua-de-imbracaminte-femei-3

Bluza StarShinerS Noblesse DarkGrey (StarShinerS)

Bluze
Bluza StarShinerS din bumbac este un model foarte modern, cu croi asimetric pe care il poti purta in zilele mai racoroase. Este un model tineresc care vine perfect la colanti sau la o pereche de blugi. O poti purta la iesiri in oras, in pub-uri sau locatii unde tinutele casual sunt prioritate. Lungimea bluzei este 42 cm.




colectie-noua-de-imbracaminte-femei-4

Bluza LaDonna Charisma Black (LaDonna)

Bluze
Bluza eleganta, din material lejer si usor transparent. Acest model de bluzita se poarta atat pe interior cat si pe exteriorul pantalonilor. Ia si perechea de incaltaminte potrivita si contruieste-ti un look office simplu dar de efect.



Colectia de bluze femei click aici


colectie-noua-de-imbracaminte-femei-5

Bluza LaDonna Elegant Yellow (LaDonna)

Bluze
Cauti acea bluza care se potriveste cu orice alta piesa vestimentara din garderoba ta? Aceasta este bluza pe care o cauti. Are un croi lejer care se combina perfect fie cu o pereche de pantaloni negri, fie cu o pereche de colanti. De asemenea, se poate adapta la tinute office daca doresti sa alegi o fusta.





colectie-noua-de-imbracaminte-femei-6

Bluza LaDonna Romance White (LaDonna)

Bluze
O bluza eleganta, cu croi lejer si maneci lungi care se potriveste foarte bine la fuste si pantaloni eleganti, cu croi pe talie sau drept. Poart-o la birou sau la o iesire la teatru pentru un look impecabil.






colectie-noua-de-imbracaminte-femei-7

Fusta LaDonna Seductive Black (LaDonna)

Fuste
Fusta pe corp din piele ecologica, cu croi modern. Acest model de fusta este bine sa il ai in garderoba ta intrucat poti forma cu ea tinute elegante, care respecta tendintele acestui an. Lungime articol 58 cm.






colectie-noua-de-imbracaminte-femei-8

Fusta LaDonna Elite Black (LaDonna)

Fuste
Fusta cu croi pe corp si buzunare ascunse. Este un model de fusta deosebit, care se potriveste perfect cand vrei sa ai o tinuta business usor remarcabila. Se potriveste atat la camasi cat si la bluze.



Colectia de fuste femei click aici


colectie-noua-de-imbracaminte-femei-9

Fusta LaDonna Delicate Black (LaDonna)

Fuste
Fusta din dantela cu talie inalta si croi in clos. Iti recomandam sa o porti primavara asta impreuna cu o camasa tip body, iar daca vrei sa iesi din tipare poart-o cu un tricou mulat tip body si o pereche de pantofi cu toc inalt sau sandale cu mai multe bretele. Lungime: 59 cm





colectie-noua-de-imbracaminte-femei-10

Rochie Ana Radu Exclusive Red (Ana Radu)

Rochii
Rochie superba, cu croi tip clos, care emana senzualitate si feminitate. Poart-o la evenimentele speciale din viata ta ca sa fii tu cea mai frumoasa din sala. Poarta culori indraznete si tineresti! Iti schimba total starea de spirit.






colectie-noua-de-imbracaminte-femei-11

Rochie Ana Radu Precious Black (Ana Radu)

Rochii
Un model de rochie lunga superba care se potriveste la evenimente speciale. In partea de sus materialul este transparent si ofera un plus de feminitate acestui model. Iti recomandam sa o achizitionezi si sa o porti la evenimentele speciale din viata ta.



Colectia de rochii online click aici

colectie-noua-de-imbracaminte-femei-12

Rochie Artista Simplicity Burgundy (Artista)

Rochii
Rochie scurta din material usor elastic, cu buzunar chic. Poart-o impreuna cu o pereche de dressuri negre, o pereche de cizme lungi si creeaza-ti un outfit indraznet. Lungime: 67 cm de la axila oana jos.






colectie-noua-de-imbracaminte-femei-13

Pantaloni Artista New Style Black (Artista)

Pantaloni
Acest model de pantaloni duce cu gandul la stilul military, sexi si impunator in acelasi timp. Se potrivesc perfect la pantofi cu toc inalt si sunt potriviti pentru un business look deosebit. Pantaloni Artista din bumbac, cu talie inalta, mulati, cu buzunare, accesorizati cu nasturi.



Colectia de pantaloni femei click aici

colectie-noua-de-imbracaminte-femei-14

Pantaloni LaDonna Divergent Black (LaDonna)

Pantaloni
Pantaloni cu croi deosebit, care au acel ceva care scoate din anonimat o tinuta simpla formata din haine basic: camasa, bluza plus pantaloni. In fucntie de cat esti de curajoasa poti sa ii porti atat cu tenesi eleganti dar si cu pantofi cu toc inalt. Pantalonii LaDonna au croi conic si aplicatie metalica in talie.





Pantaloni Artista Titanium Cream (Artista)

Pantaloni
Iti place sa abordezi un street look indraznet? Acest model de pantaloni sunt potiviti pentru tine! Poarta-i asa cum stii: cu o bluza din tricot larga, si o pereche de cizme scurte pana la glezne, tip bocanc, geanta lunga si poate o palarie chic! Vei fii atractia locului! Pantalonii sunt din piele ecologica mulati pe picior, cu buzunare si cu ruptura in zona genunchilor.




colectie-noua-de-imbracaminte-femei-15

Trench Artista Spoiled Design Yellow (Artista)

Trenciuri
Trench Artista din bumbac, cu un croi evazat, material lejer, imprimeu floral, captusit pe interior, accesorizat cu un cordon, se inchide cu nasturi, umeri buretati si are buzunare.



Colectia de trenciuri dama click aici


colectie-noua-de-imbracaminte-femei-16

Trench LaDonna Totally Classy Rosa (LaDonna)

Trenciuri
Trench LaDonna cu un croi evazat, cu insertie de broderie, are buzunare si este accesorizat cu un cordon. Lungime: 57 cm de la subrat pana jos. Lungime maneca: 42 cm de la subrat.