fashiondays.ro

Cum se poarta animal printul in 2016?

cum-se-poarta-animal-printul-in-2016-1
Se pare ca la inceput de an designerii si-au propus sa ne faca sa ne simtim wild, sa scoatem femeia-pisica din noi, prin propunerea tinutelor cu animal print. Nu ca ne-ar deranja aceasta propunere, caci posibilitatile de a construi un outfit cu aceste accente puternice sunt numeroase si… seducatoare!
Cand vorbim de animal print, ne referim la pantofi, rochii, pantaloni, camasi, paltoane de dama cu imprimeuri cat mai bogate! Anul acesta ai liber la… animal print!
In 2016 ne jucam cu accentele wild, dandu-le nunte pastelate de roz, albastru, crem. Ce spui, te tenteaza?
Am ales cateva outfituri pentru tine, pe care le poti purta fie la office, la o iesire cu prietenele , fie la o petrecere casual.

Jeans & camasa animal print

Un look lejer, numai bun pentru o zi casual la birou sau pentru o iesire in oras. Alege o pereche de skinny jeans sau o pereche de blugi evazati, opteaza pentru o camasa de matase sau camasa de voal cu animal print, o pereche de pantofi cu varf ascutit si toc cat mai inalt si… gata! Ai o tinuta de invidiat!

Nu uita de accesorii: o geanta clasica monocroma sau chiar cu animal print, cateva bratari asortate  cu un ceas cu influente masculine si niste cercei minimal, cat mai discreti. In functie de printul ales, poti asorta o curea lata/subtire din piele.

cum-se-poarta-animal-printul-in-2016-3cum-se-poarta-animal-printul-in-2016-2

Colantii animal print & tricou monocrom

… si mai adauga o jacheta scurta din piele! Da, acum ai un look cu puternice accente rock! Recapitulam: colanti cu animal print, tricou monocrom sau cu texte haioase, o pereche de botine fara toc cu aplicatii metalice si o jacheta scurta din piele! Da, un look 100% rock!

Daca vrei o mica schimbare de stil, atunci inlocuieste botinele fara toc cu unele cu toc inalt & platforma sau chiar cu o pereche de cizme cu siret. Si avem… un look de bad girl!

cum-se-poarta-animal-printul-in-2016-4

Rochia de dama – animal print

Ce poate fi mai sexy decat rochia de dama cu animal print? Alege sa porti o rochie cu puternice accente wild, depaseste limita alegand pantofi care sa aiba acelasi imprimeu precum rochia. Iti garantam ca vei intoarce toate capetele!

In cazul in care cauti un look casual chic tot ce trebuie sa faci este sa alegi o rochie 3/4 cu animal print, mulata, o pereche de botine negre si un sacou negru. Un outfit ce poate fi purtat in orice moment al zilei. Pentru un look glam, urmeaza una din cele mai hot tendinte din acest an si alege o rochie ce iti permite sa lasi umerii descoperiti.

cum-se-poarta-animal-printul-in-2016-5

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/cum-se-poarta-animal-printul-in-2016/