fashiondays.ro

Cum te imbraci de Valentine’s Day?

cum-te-imbraci-de-valentine's-day-1
Daca esti romantica sau mai putin romantica…nu are importanta! Important este sa fii frumoasa, oriunde vei merge de Ziua Indragostitilor. Ai grija de tine, fa-ti freza noua, ia-ti perechea de pantofi cu toc iar noi venim cu recomandarile pentru tinute lejere sau sexi pe care le poti purta cu aceasta ocazie.

Nu e Valentine-ul atat de important, important e motivul care ne da un imbold sa NU mai uitam de noi. Zi de zi, munca, munca si iar munca, iar daca acasa te asteapta omuletii care te iubesc cel mai mult si cel mai sincer, atunci sigur tu cazi pe locul 2. Noi, cei de la StarShinerS te intelegem si speram sa iti fim de folos.

Tinute pentru iesiri in oras

Astea sunt cele mai faine. Momentele cand stii ca dupa o saptamana de lucru, 14 februarie cade in week-end si poti iesi linistita in oras cu prietenele sau cu prietenul. Iti recomandam tinute lejere dar feminine care, in functie de forma corpului tau, te pun in valoare. Stii si tu ca StarShinerS croieste modele care sa iti vina bine, nu-i asa? Ce spui de o combinatie intre o rochie cu print floral, girly, un sacou cambrat si o pereche de bocanci cu talpa joasa?

cum-te-imbraci-de-valentine's-day-2cum-te-imbraci-de-valentine's-day-3

Preferi sa imbini piese vestimentare cu croi aparte ca sa alcatuiesti o tinuta fresh? Incearca sa combini o bluza asimetrica cu o pereche de colanti si  o geaca pana in talie!

cum-te-imbraci-de-valentine's-day-4cum-te-imbraci-de-valentine's-day-5

Rochiile sunt aliatele noastre si pentru iesirile in oras! TU ce model preferi: pe talie sau in clos?

cum-te-imbraci-de-valentine's-day-6cum-te-imbraci-de-valentine's-day-7

Tinute pentru iesiri la teatru

Daca ar fi sa alegem un mod de relaxare in cuplu, am alege relaxarile de tip old school, cu persoana iubita la o piesa de teatru. Daca si tu esti la fel, atunci iti recomandam sa adopti tinute elegante, de preferat rochii sau seturi din doua piese formate din fusta si sacou.
Spune-ti drept: voi cand ati fost ultima data la teatru?

cum-te-imbraci-de-valentine's-day-8cum-te-imbraci-de-valentine's-day-9

Tinute pentru cine romantice

E frumos sa iubesti si sa fii iubita, iti da o stare de bine, toata lumea este a ta.  De Ziua Indragostitilor nu stati in casa, iesiti la o cina romantica pe care sa o savurati la lumina lumanarii, acompaniati de o muzica in surdina. Iar tu, doamna lui, imbraca cea mai frumoasa rochie din garderoba. Love is in the air….

cum-te-imbraci-de-valentine's-day-10cum-te-imbraci-de-valentine's-day-11

 Tu cum te imbraci de Valentine’s Day?

Cadouri speciale de Valentine's Day,click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/tu-cum-te-imbraci-de-valentines-day/