fashiondays.ro

Haine femei stilul smart casual

haine-femei-stilul-smart-casual-1
Nu-i asa ca adori ziua de luni? Iti da senzatia unui nou inceput, unei noi aventuri. Poate nu pentru toata lumea sta treaba in acest fel, caci dupa ce ai petrecut sau te-ai relaxat un weekend intreg, ziua de luni poate veni ca o povara sau ca o… mana cereasca.

Indiferent de sentimentul pe care il ai fata de aceasta zi, stim ca toata lumea se confrunta cu o problema, cu o intrebare: „cu ce ma imbrac astazi?”.  Pentru a inlatura aceasta grija de luni dimineata, iti propunem ca lunea sa fie dedicata outfiturilor smart casual.

Sa luam pe parti acest stil si sa vedem ce inseamna el de fapt. Pe scurt spus, smart casual imbina piesele elegante cu piesele mai `lejere`, cele pe care le poti purta relaxat cu un pantof sport. Imbinarea urmeaza anumite linii estetice, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti elementele potrivite pe care sa le mix & match!

Sa vedem cateva outfituri smart casual gandite ca la carte

Smart boyfriend jeans

Blugii preferati si cei care raman in top: boyfriend jeans. Inca de anul trecut, piesa de rezistenta a stilului smart casual au fost acesti jeansi, combinati cu o camasa alba sau de o culoare pastelata, clasica sau cu un tricou monocrom.

haine-femei-stilul-smart-casual-2haine-femei-stilul-smart-casual-3

Pantaloni conici smart

O alternativa la fel de comoda si atragatoare precum boyfriend jens este si pantalonul conic, pe care ii poti asorta unui sacou prins in talie cu o curea lata. Sau, de ce nu, poti asorta pantalonii conici cu o camasa sau o jacheta de lana.

Ultimul trend este sacoul-camasa: pe sub sacou nu porti nimic… sau doar o bustiera dantelata! Un outfit indraznet, feminin pana la ultimul nasture si ultra sexy! Aici deja trecem in sfera ultra glam,
insa nu ne putem abtine!

haine-femei-stilul-smart-casual-4

Mai poti incerca si jachete cu forma asimetrice, intr-un mix chic cu o pereche de pantaloni cu motive geometrice! Wow, asa da!

haine-femei-stilul-smart-casual-5
 
Pe langa piesele de mai sus, iti recomandam o serie de items ce le poti gasi pe StarShinerS, care merg specific pe acest look classy

Accesorii smart

Pentru un look 100 % smart casual sa vedem pentru ce accesorii putem opta. Ceas cu puternice tente masculine sau unul ultra feminin

haine-femei-stilul-smart-casual-6

Va recomandam cea mai noua colectie de haine de dama online,click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/de-ce-si-cum-sa-adopti-stilul-smart-casual-un-outfit-cool-pentru-o-zi-la-office/