fashiondays.ro

Se poarta tinutele din piele intoarsa!

se-poarta-tinutele-din-piele-intoarsa-1
Acum cateva articole am vorbit despre moda anilor `70, mai precis despre faptul ca tendintele care au facut furori in acea perioada sunt aduse pe catwalk si… sidewalk! Daca nu te-am convins din prima sa incerci moda anilor flower power, iti dam acum un motiv suficient de… fashionable: primavara aceasta se poarta tinutele din piele intoarsa!
Crem, maro, roz, verde, kaki- indiferent de culoarea pe alegi sa o porti in aceasta primavara, cand vine vorba de pielea intoarsa orice combinatie este un hit vestimentar!

Iti spunem un secret,cea mai apreciata culoare este maroul, mai precis nuanta camel (camel suede), pe care il poti adopta in materie de piese vestimentare cat si in cazul accesoriilor.
Noi ne-am indragostit de cateva articole vestimentare must-have in acest sezon, care urmeaza tentinta camel suede:

Jacheta & paltonul din piele intoarsa

Daca nu iti doresti sa investesti prea mult in acest trend, iti recomandam sa alegi una din piesele care fac furori in acest sezon: jacheta sau paltonul de dama camel suede.

Sunt piese extrem de versatila, caci poti jacheta sau paltonul la:

-o rochie in stilul anilor `70- cu modele geometrice sau florale,
-o salopeta clasica,
-o pereche de jeansi evazati,
-o pereche de skinny jeans,
-o fusta creion din piele.

Fie ca alegi un palton lung sau o jacheta scurta, ai piesa de baza pentru un look original marca anilor `70 extrem de versatila care poate da tonul a zeci de combinatii fashionable!

se-poarta-tinutele-din-piele-intoarsa-2


Fusta- creion & rochia din 2 piese din piele intoarsa

Ne-am dorit sa le punem in aceeasi categorie pentru ca cele mai frumoase fuste tip creion camel suede sunt purtate in aceste doua combinatii: fusta & top sau fusta ca parte integrata a rochiei din 2 piese.

Fusta este extrem de chic si poti gasi 2 croiuri mega hot care iti pun in evidenta formele: fusta mulata sau mai larga. Cea mulata ti-o recomandam atunci cand vrei sa pui in valoare… posteriorul, iar fusta mai larga- atunci cand vrei sa indrepti atentia catre abdomen.

Poarta cu incredere fusta- creion in combinatie cu un top mulat, caci e ultimul trend in materie de mix & match!

se-poarta-tinutele-din-piele-intoarsa-3

Fusta scurta, evazata din piele intoarsa

In cazul in care esti pasionata de un look mai… boem, cu puternice influente indie, atunci fusta scurta, evazata cu talie inalta este cea mai buna optiune pentru tine. Optand pentru acest item aduci influente fresh, tineresti si un strop din atitudinea excetrica a tinerelor feministe din anii `70!

Poart-o in combinatie cu:

-o jacheta din denim sau piele,
-o curea lata sau subtire,
-o helanca,
-un top din dantela,
-un tricou,
-ghete inalte pana la genunchi sau cu balerini!

se-poarta-tinutele-din-piele-intoarsa-4

 Va recomandam noile tinute de primavara pentru femei,click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/s-a-votat-primavara-aceasta-se-poarta-pielea-intoarsa/