fashiondays.ro

Noii sneakerşi ECCO Intrinsic 2

noii-sneakerşi-ecco-intrinsic-2-1
Pregăteşte-te să păşeşti în noul sezon cu energie maximă! ECCO Intrinsic 2, noua generaţie de sneakerşi ECCO, sunt special concepuţi pentru un stil de viaţă urban şi activ! 

ECCO Intrinsic 2 - Primavara din pasii tai

Folosind tehnologia unică ECCO, creată să respecte mişcările naturale ale piciorului, şi experienţa brandului danez în materie de încălţăminte sport de înaltă calitate, noii pantofi casual ECCO Intrinsic 2 pentru bărbaţi vin cu o talpă super flexibilă, direct inejctată şi cu un design special conceput pentru a menţine picioarele în confort maxim de dimineaţa până seara.

Rezultatul? ECCO Intrinsic 2, sneakerşi extrem de funcţionali cu look inedit, accesoriul perfect pentru bărbatul activ cu fler pentru modă.

Combinaţia clasică de alb cu negru face ca aceşti pantofi să fie uşor de asortat la orice ţinută sport sau casual, iar mixul inedit între piele moale şi material textil creează un look urban-chic, perfect pentru bărbatul modern interesat de stil, dar şi de confort.

ECCO Intrinsic 2 te invită să explorezi cu energie maximă toate aventurile urbane pe care primăvara le are de oferit!

noii-sneakerşi-ecco-intrinsic-2-2

Shaquille Beck McGosh te face să crezi că e floare la ureche să creezi muzica cea mai potrivită pentru party-uri şi cluburi. Dar în spatele siguranţei lui stau nenumărate ore petrecute în spatele pupitrului de mixaj, care i-au consolidat talentul: „În zilele de weekend lucrez în studioul meu la track-uri, remixuri şi colaborări cu alţi artişti”, spune DJ-ul şi producătorul danez în vârstă de 20 de ani. „De joi până duminică dimineaţa, mixez în diferite cluburi, având câte 3-6 angajamente în fiecare weekend”.

Pentru Shaquille, muzica şi clubbing-ul sunt #partofmyworld încă de când a pus mâna pe primul său echipament de DJ, la vârsta de doar 14 ani. „Viaţa de noapte, cu muzică bună, cluburi, oameni de calitate şi atmosfera plină de energie şi vibe-uri pozitive, este magică pentru mine. Muzica e cu adevărat #partofmyworld„, spune Shaq.

Colecţia ECCO Intrinsic 2 pentru bărbaţi este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online ecco-shoes

Sursa:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/ecco-intrinsic-2-primavara-din-pasii-tai/