dyfashion.ro

Noii sneakerşi ECCO Intrinsic Karma!

noii-sneakerşi-ecco-intrisic-karma-1
Evadează din cotidian cu noii sneakerşi ECCO Intrinsic Karma! Combinaţia unică de material textil şi piele moale este special creată pentru a se adapta stilului de viaţă urban!

După succesul colecţiei ECCO Intrinsic din sezonul toamnă-iarnă 2015/16, ECCO lansează a doua ediţie Intrinsic, sneakerşii ECCO Intrinsic Karma, special creaţi pentru a aduce un plus de stil şi rafinament în ţinutele femeii moderne, cu un stil de viaţă activ şi fler pentru modă.

Noii pantofi casual ECCO Intrinsic Karma se fac remarcaţi imediat graţie materialului texturat cu look inedit, o combinaţie unică de tricotaj şi piele moale, deosebit de uşoară şi de flexibilă. Talpa albă direct injectată, cu formă rotunjită pentru un plus de confort şi flexibilitate, şi designul anatomic care permite mişcarea naturală a piciorului fac ca aceşti pantofi să atingă nivelul maxim de confort şi rezistenţă în timp.

Coloraţi într-o superbă nuanţă de albastru cobalt, ECCO Intrinsic Karma arată minunat în combinaţie cu skinny sau boyfriend jeans, pantaloni scurţi ori rochiţe scurte de vară în culori deschise, jachete subţiri din piele sau denim, precum şi blazere casual.

ECCO Intrinsic Karma te vor ajuta să te bucuri de libertate şi să-ţi trăieşti viaţa la intensitate maximă!

noii-sneakerşi-ecco-intrisic-karma-2
#partofmyworld – Un fotograf şi ECCO Intrinsic

Polina Vinogradova îşi foloseşte talentul pentru a capta momente speciale cu aparatul de fotografiat atunci când realizează editoriale fashion. Originară din Sankt Petersburg, Rusia, fotograful în vârstă de 28 de ani trăieşte acum în Copenhaga, Danemarca. „În Copenhaga poţi deveni orice îţi doreşti! Iubesc diversitatea şi faptul că oamenii sunt extrem de deschişi aici. E un oraş al libertăţii, în care orice devine posibil”.

Pasiunea ei pentru fotografie o determină să se trezească la 6 dimineaţa, să pregătească photo-shooting-uri care pot dura până la 10 ore, apoi să dea o fugă până la sală ca să se energizeze, după care să muncească în continuare: „Înainte de culcare, mă uit peste fotografiile realizate în timpul zilei şi le pregătesc pentru retuşare. Fotografia este cu adevărat #partofmyworld„, spune Polina.

Descoperă noua colecţie ECCO Intrinsic Karma în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online ecco-shoes

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/ecco-intrinsic-karma-creati-pentru-a-face-parte-din-lumea-ta/