fashiondays.ro

Reduceri la colecţia de iarnă ECCO!

reduceri-finale-la-colectia-de-iarna-ecco-1
În perioada 29 ianuarie – 15 februarie 2016, ai parte de reduceri finale de până la 50% la colecţia ECCO de iarnă!

Reduceri finale la colectia de iarna ECCO

Încălţămintea, genţile, curelele şi portmoneele ECCO selectate pentru a participa la această campanie pot fi vizualizate în categoria REDUCERI, având preţul deja redus afişat pe site. În magazinele fizice ECCO, reducerea este afişată la raft şi semnalizată cu etichete roşii.

Pentru o accesare rapidă şi uşoară a mărimii care ţi se potriveşte, îţi recomandăm să foloseşti banner-ul pe mărimi de pe homepage-ul www.ecco-shoes.ro.


Oferta promoţională este valabilă online, CLICK AICI, precum şi în magazinele ECCO City Park, ECCO Sun Plaza, ECCO Feeria, ECCO Băneasa, ECCO Polus, ECCO Iulius Tm, ECCO Iulius Cj, ECCO Cotroceni, ECCO Palas, ECCO Plaza, ECCO Bucureşti Mall, ECCO Dorobanţi, ECCO Braşov, ECCO Mega Mall, ECCO Promenadă, ECCO Coresi şi ECCO Sibiu în perioada 29 ianuarie – 15 februarie 2016, în limita stocului disponibil, conform O.G. 99/2000 şi legii nr. 650/2002.


reduceri-finale-la-colectia-de-iarna-ecco-2
 

IMPORTANT!

    -Articolele din colecţia ECCO, sezonul primăvară–vară 2016, NU participă la promoţie!
    -Oferta  nu  se  cumulează  cu  reducerea de newsletter sau cu alte tipuri de reduceri, promoţii din magazin sau orice alt tip de vouchere.
    -Cardurile de fidelitate sau orice alt voucher de discount se aplică DOAR pentru produsele care nu beneficiază de alte reduceri.
    -Pentru comenzile online mai mici de 299,90 lei, se percepe o taxă de transport în valoare de 19,90 lei.

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/reduceri-finale-la-colectia-de-iarna-ecco/