fashiondays.ro

Rochia din dantela- pentru luna iubirii

Rochia din dantela- pentru luna iubirii-1
Am intrat in luna februarie! De mult asteptam luna iubirii, iar acum ca am pasit in aceasta, suntem entuziasmati ca putem sa ne jucam cu focul. Mai precis, asteptam cu nerabdare sa ne jucam cu cele mai `fierbinti` tendinte in materie de… rochii din dantela!

In cazul in care nu ai auzit, februarie este luna dantelei, atat in materie vestimentara, cat si in materie de… lenjerie intima! Dantela este prin definitie cel mai sexy material ce poate fi purtat de catre o femei, lucru exploatat la maxim de designerii momentului in anul 2016!

In ultimele luni, au fost lansate- pe cele mai recunoscute podiumuri de moda – o multime de colectii care au integrat dantela, in piesele vestimentare de dama, in cele mai inedite moduri posibile!

Rochia din dantela- pentru luna iubirii-2

Daca nu ai reusit sa iti achizitionezi o pereche de ciorapi ultra sexy cu aplicatii din dantela, acum este momentul pentru ca sunt pe val si fac furori oriunde sunt afisati pe un picior fin de dama!

Stii ca ne place sa iti recomandam piese trendy si provocatoare, de aceea si de aceasta data am ales 2 modele de rochii de dama din dantela, pe care le poti purta in luna iubirii, la un date romantic, intr-un club extravagant sau, de ce nu, intr-o escapada romantica de weekend.

Influente spaniole- rochia de dantela rosie

Incepem cu o rochie ce urmeaza una din tendintele de top ale acestui an: rochia de dantela rosie cu puternice influente venite din moda clasica spaniola.

Daca esti pasionala precum dansatoarele de flamenco si vrei sa cuceresti constant persoana iubita, transforma-te intr-un `Don Juan`- varianta feminina- alegand o rochie de dantela, cu croi drept si dantela in straturi bine delimitate de o insertie de broderie. Nu uita celebra coronita de flori mici sau mari- dupa preferinta. In cazul in care vrei sa eviti coronita, insereaza la baza unui coc simplu o clama cu flori sau cateva fire de flori naturale.

Rochia din dantela- pentru luna iubirii-3

Stil 100% Newyorkez- rochia din dantela nude

Pur si simplu adoram stilul newyorkez! Rochie cat mai scurta, dantela cat mai multa, un mahciaj cat mai natural si tocuri… cat mai inalte! Cam acestea sunt reperele oricarei fashioniste newyorkeze atunci cand vine vorba de o iesire la un date sau la un party.

Intrand in luna iubirii, te sfatuim sa adopti acest stil indraznet si provocator, naturaletea si eleganta fiind cele mai importante arme pe care le vei utiliza atunci cand vine vorba de seductie. Newyorkezele au o vorba: nu stii cat de puternica esti, pana cand nu dansezi toata noaptea de tocuri. Deviza noastra: dantela si tocul merg din seductie in seductie!

Rochia din dantela- pentru luna iubirii-4

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/rochia-din-dantela-cea-mai-inspirata-alegere-pentru-luna-iubirii/