dyfashion.ro

Rochii din catifea verde la reducere- colectia Miss Grey

rochii-din-catifea-la-reducere-1
Rochiile din catifea verde sunt incununarea feminitatii, conferind fiecarei purtatoare o alura sofisticata si definita de stil la superlativ. Imbinarea aparte dintre culoarea de o incarcatura simbolica profunda si materialul luxuriant, deosebit de rafinat, rezulta in piese vestimentare care farmeca prin simpla lor existenta, si care atrag complimente fara eforturi considerabile in ceea ce priveste accesorizarea. Rochiile verzi din catifea nu trebuie sa lipseasca din garderoba festiva a unei femei care isi doreste sa surprinda placut prin aparitiile ei si sa fie remarcata la orice ocazie speciala, atragand atentia intr-un mod subtil si delicat.

Rochii din catifea online

Confectionata integral din catifea verde, rochia midi Sandra se face remarcata prin nuanta luxurianta de verde smarald, si se distinge prin design-ul conic, creat in asa fel incat sa iti puna formele in valoare si rochie-catifea-verde-reduceresa iti valorifice la maximum feminitatea. Decolteul in V, conturat atent de insertiile de dantela neagra, nu numai ca iti infrumuseteaza bustul, dar adauga un plus de eleganta intregii tale tinute, desavarsind-o. In plus, detaliul din dantela neagra de la spate iti asigura, prin jocurile de transparente, o alura misterioasa si seducatoare. Fara sa aiba nevoie de foarte multe accesorii, rochia din catifea verde poate fi purtata cu succes la cele mai deosebite evenimente, transformandu-te in centrul atentiei.

Rochii din catifea online

De lungime midi, rochia Irissa cucereste orice privire atat datorita design-ului, cat si datorita tonurilor bogate de verde smarald. Absenta decolteului este compensata de spatele decupat, conturat de falduri bogate, care iti confera o alura seducatoare si feminina si care transforma rochita intr-o piesa vestimentara unica. Ideala pentru evenimentele de seara, sau pentru brunch-uri ori cine romantice, rochia din catifea verde cu spatele gol poate fi purtata la orice ocazie, intotdeauna transformandu-te pe deplin, conferindu-ti o nota de sofisticare greu de obtinut prin intermediul altor tinute.

rochii-din-catifea-la-reducere-2

Rochii din catifea online

Urmarindu-ti subtil liniile siluetei, rochia Medeea impresioneaza prin design-ul creat astfel incat sa iti puna in valoare formele feminine, dar si prin nuanta vibranta de verde smarald. Decolteul in forma de inima iti pune in valoare bustul, in vreme ce design-ul fara maneci iti permite sa o accesorizezi in cele mai variate moduri: fie ca alegi sa o combini cu un sal, cu un colier extravagant sau alte accesorii deosebite, rochia de catifea va arata intotdeauna superb, si o poti purta in stiluri diferite, in functie de eveniment.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-din-catifea-verde-la-reducere-esenta-feminitatii/