fashiondays.ro

Rochii rosii lungi de seara

rochii-lungi-de-seara-1
Rochiile rosii lungi de seara poarta magia feminitatii in ele insele. Fermecatoare in mod natural, de o sofisticare care nu poate fi descrisa in cuvinte si exponente ale elegantei sublime, rochiile rosii lungi pot fi definitie fara nicio retinere drept un spectacol vizual al stilului feminin.

Atitudinea increzatoare, alura usor dramatica, frumusetea naturala la superlativ si capacitatea de a cuceri privirile tuturor sunt cateva dintre principalele elemente pe care o femeie incearca sa le obtina prin tinuta ei, in special cand vine vorba derochie-rosie-lunga-de-seara evenimentele speciale. Daca a iesi in evidenta prin tinuta de zi cu zi este un lucru dificil (nu imposibil, bineinteles, doar ca limita dintre a iesi in evidenta in sens pozitiv si a atrage asupra ta priviri curioase in sens negativ, este una extrem de subtire), a-ti valorifica atuurile si a te transforma in punctul focal al oricarei ocazii deosebite, prin rochia de seara pe care o porti, este foarte simplu. Evident, atata vreme cat esti constienta de avantajele pe care le ai, de micile defecte care te impiedica sa adopti o atitudine de incredere debordanta, si atata vreme cat esti perfect constienta de lucrurile care ti se potrivesc si care, din contra, nu te avantajeaza sub nicio forma.

Confectionata din voal de o intensitate cromatica deosebita, rochia rosie lunga Sara iti asigura o alura usor diafana si dramatica, indiferent unde ai alege sa o porti. Decolteul adanc, atent conturat de insertiile de dantela neagra, nu numai ca iti evidentiaza bustul, dar iti confera si o nota de originalitate in ceea ce priveste tinuta ta festiva. Braul subtire negru este menit sa iti accentueze talia si sa iti valorifice la maximum frumusetea naturala, in vreme ce dantela de la spate contrasteaza intr-un mod impresionant cu rosul pasional al voalului. Simplu de purtat si accesorizat, rochia rosie lunga atrage atentia asupra ta indiferent din ce unghi ar fi privita.

rochii-lungi-de-seara-2

Rochia rosie lunga Elisse este a doua optiune pe care ti-o recomandam calduros: design-ul in stil A line face ca fusta din voal de un rosu intens sa cada lin pe langa corp, alungindu-ti silueta, in vreme ce bustul de tip corset cu cupe iti valorifica formele feminine si iti confera o alura romantica. Banda pretioasa din talie iti accentueaza silueta, iar absenta manecilor iti ofera o infinitate de optiuni in ceea ce priveste accesorizarea. Un colier extravagant sau o esarfa stilata sunt suficiente pentru a-ti transforma pe deplin tinuta, intr-una de poveste.

rochii-lungi-de-seara-3

Transforma-ti tinutele festive intr-un spectacol al stilului feminin, purtand rochiile rosii lungi de seara marca Miss Grey: create astfel incat sa flateze orice tip de silueta si sa te transforme in punctul focal al oricarui eveniment, acestea nu pot lipsi din garderoba ta.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-rosii-lungi-de-seara-un-spectacol-al-stilului-feminin/