fashiondays.ro

Stiai de rochia din doua piese?

rochia-din-doua-piese-1
Stiai de rochia din doua piese? Desigur ca stiai. Intrebarea intrebatoare este: ai purtat-o pana acum? Daca nu ti-ai facut curaj sa o porti, in acest articol iti vom da suficiente motive incat sa vrei sa comanzi una de indata ce termini de citit aceste randuri!

3 motive pentru care rochia din 2 piese este un must-have in garberoba femeii moderne:

-este cea mai noua tentinta in materie de rochii de dama;
-este o tinuta demna de covorul rosu- marile vedete de la Hollywood s-au afisat pe covorul rosu cu rochia din 2 piese;
-iti scoate in evidenta silueta- abdomentul bine definit si posteriorul tonifiat.


Rochia de dama din 2 piese este extrem de versatila! O poti purta la un party cu dress code glam, la un cocktail party sau chiar intr-un club. Daca alegi un model cu croi scurt si larg, poti purta rochia chiar si la o iesire la mall cu prietenele sau la o plimbare romantica.

rochia-din-doua-piese-2rochia-din-doua-piese-3

Deoarece suntem pasionati de tinutele speciale, cu design unic, iti propunem cateva modele de rochii din 2 piese, pe care le poti purta la diferite ocazii.

O silueta de… sirena ultra glam

Se spune ca acest croi de rochie, tip sirena este, tipica rochiilor de mireasa! Draga noastra prietena, stai linistita, acestea sunt numai zvonuri. Croiul mulat pe solduri si puternic evazat incepand cu zona genunchilor este unul dintre cele mai iubite croiuri de rochie atat de seara cat si de… mireasa. Se aduce un update acestei rochii clasice, transformand-o in rochie ultra moderna formata din 2 piese!

Lasa-te sedusa de trendurile acestui an, care se anunta plin de contraste puternice, si alege o rochie din doua piese cu top negru din dantela, cu aplicatii delicate din paiete, si o fusta cu croi tip sirena, din material satinat si cu puternice influente spaniole. Vei avea parte de o aparitie pasionala si unica!

rochia-din-doua-piese-4rochia-din-doua-piese-5

2 piese albastre ca cerul

Se apropie primavara, iar iesirile in club vor fi cu adevarat incendiare! Iti propunem o tinuta fresh si stralucitoare pentru o iesire memorabila: rochia turcoaz din doua piese! Topul incrustat si fusta `tip bandaj` fac din aceasta tinuta un adevarat magnet pentru privirile celor din jur.

Este o optiune excelenta pentru a pasi in noul sezon cu o vestimentatie in voga! Tinuta este perfecta pentru femeile roscate, deschise aventurilor intense: culoare roscata a parului scoate in evidenta trasaturile fetei, contrastand cu intensitatea turcoazului. Nu uita sa reimbraci tinuta si la vara, pe o piele bronzata. Efectul este wow!

rochia-din-doua-piese-6rochia-din-doua-piese-7

O rochie romantica, pentru firi jucause

Un look tineresc, plin de energie, cu puternice elemente inspirate din moda anilor `60. Fusta cu croi tip clopot este completata de topul cu maneca scurta, cu aplicatii delicate. Cele doua piese contureaza un outfit seducator prin spiritul ludic pe care il imprima siluetei. Purtata cu o pereche de balerini pastelati, tinuta este delicios de frumoasa! Vei arata precum o papusa Barbie, adorabila din cap pana in picioare!

Daca vrei sa iei o pauza de la outfiturile mulate, alege o rochie cu croi relaxat si totusi extrem de elegant. Nu vei regreta alegerea facuta.  Joaca-te cu tinutele si distreaza-te reinventandu-te!

rochia-din-doua-piese-8rochia-din-doua-piese-9

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/rochia-din-doua-piese-cel-mai-nou-si-cel-mai-hot-trend-in-2016/