fashiondays.ro

Tinuta party-urilor de weekend!

In sfarsit este weekend! Dupa o saptamana atat de lunga si plina de evenimente fiecare dintre noi vrea sa se destinda intr-un club, sa danseze pana dimineata alaturi de prieteni.
In momentul in care deschidem dulapul pentru a alege tinuta pentru party ne vine in cap o intrebare: „Cu ce sa ma imbrac?” . Si apoi si un raspuns pe care toate il stim: „Oh, nu am ce sa iau pe mine!”, spunem asta desi garderoba geme de haine nepurtate inca, ce isi asteapta cuminti randul.
Sexy, chic, glam, indie, business-wild- indiferent de lookul pe care il alegi cu siguranta vei avea o stralucire aparte!

Iata cateva dintre sugestiile noastre:

Wild indie look

Inca nu a venit vara, dar tanjim atat de tare dupa ea incat ne-am hotarat ca weekendul acesta sa go wild! Vom alege o tinuta care sa intoarca toate capetele! Desigur, vom alege si un club pe masura, care sa ne satifaca la maxim pofta de dans!
Ingrediente: pantaloni scurti din blugi sau cu aplicatii stralucitoare, ciorapi negri/ crem  clasici sau cu texturi, un tricou monocrom sau unul cu mesaj haios, o jacheta de blugi sau piele (in functie de pantalonii alesi). La capitolul incaltaminte poti opta pentru o pereche de bocanci usori cu sireturi, o pereche de ghete inalte cu aplicatii metalice sau simple din piele.
Ca machiaj recomandam unul natural, scos in evidenta cu un ruj puternic.
Accesorii: bratari cat mai multe pe maini, o mini geanta pe care sa o porti constant cu tine- poate chiar una cu franjuri.



All black look

Adoram lookul acesta! Este atat de sofisticat si totusi atat de versatil, incat nu te poti abtine sa nu il incerci! Chiar daca mergi intr-un club sau la o petrecere privata, acest look va fi intotdeauna potrivit pentru femeile care vor sa pastreze un aer de mister.
Ingrediente: Pantaloni negri cu talie inalta, o pereche de pantofi negri cu varf ascutit si toc mega inalt, o bustiera dantelata si un sacou.
Ca accesorii: laturi lungi la gat, un inel supradimensionat si un clutch metalic.
Ca machiaj: ruj nude, blush, smokey eyes makeup.



Rochii wow de scurte

Daca te mandresti cu picioarele tale, de ce sa nu le arati? Cel mai potrivit mod de a face asta este prin alegerea unor rochii de dama scurte. Si ca sa nu ramanem in zona plictisitoare – `da, inca o rochie scurta`- alege un design cat mai atipic.
Ingrediente: rochie de dama scurta cu bretele sau maneca lunga din voal.
Ca machiaj: scoate-ti in evidenta ochii si buzele. Opteaza pentru o culoare de impact- un ruj rosu-visiniu si smokey eyes.
Accesorii: clutch cat mai simplu, sandale sau botine cu varf decupat. Alege ca rochia sa fie accesoriul de baza- selecteaza o rochie cu aplicatii cat mai bogate.



Be fashionable and have fun!

Va recomandam haine online de dama,click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/e-timpul-tinutelor-pentru-party-urile-de-weekend/